torsdag 3. februar 2011

Sousussvlei

Min dag nr to her ble jeg hentet av guiden min kl 08 for aa dra til orkenen og Soussusvlei. De andre som skulle bli med avlyste saa det ble bare meg og guiden. Forst tenkte jeg at dette kommer til aa bli skikkelig saert, men det ble faktisk skikkelig goy! Vi hadde det kjempemorsomt. Vi hadde helt lik humor saa vi har ledd masse!!

Det var jo egentlig ganske luksus aa ha en guide helt for seg selv. Jeg kunne sporre om hva som helst og jeg kunne stoppe hvor jeg ville og gjore hva jeg ville. Han satte opp teltene, og han lagde maten for meg.

Forste dagen bare kjorte vi dit vi skulle, satte opp campen, laa ved bassenget i orkenen og spiste middag. Dagen etter stod vi opp kl 04 og kjorte av gaarde. Vi kjorte til Dune 45 og jeg klatret opp paa en diger sandyne i halvmorket. Det tok omtrent 20 minutt, og der oppe satt jeg og ventet paa soloppgangen. Det var heeeelt fantastisk!! Solen farget orkenen i orange og rodfarger som jeg bare trodde fantes i photoshop.

Da jeg var ferdig her oppe hoppet jeg nedover sandynen og til bunnen hvor guiden min Derek hadde stelt i stand frokost og laget kaffe til meg.:) Det var litt av en frokostopplevelse.

Deretter dro vi lenger inn i orkenen hvor jeg kunne velge om jeg ville gaa 6 km eller ta taxi 5 og gaa 1. Jeg valgte selvfolgelig aa gaa 6km og det var helt raatt.

To be continued....

1 kommentar:

  1. Jeg blir seriøst helt gåen av å lese dette, Marit! Åh jeg unner deg virkelig de gøye opplevelsene du får nå :D

    SvarSlett