fredag 11. februar 2011

ny dag...

I dag er det en ny dag med nye muligheter... Hver dag skjer det noe nytt, jeg får nye opplevelser og minner. Det er en fryd å føle kontakten med disse dyrene... å ligge ved siden av en gepard å høre den male og å ha en bavian rundt magen som holder så hardt og ikke vil la deg gå. Det er helt unikt for en dyreelsker...

Nå er det frokost og ny dag...

3 kommentarer:

 1. Du er jammen tidlig oppe!! :) Godt å høre du koser deg:) Jeg koser meg med å lese på bloggen din så ofte jeg kan! Har du fint vær og god varme der nede?? eller regner det mye?

  SvarSlett
 2. Hei. Datt tilfeldigvis innom bloggen din da jeg googlet Harnas: fin blogg! :) Skal dit selv om to uker, og lurte på en ting. På pakkelisten som x-plore har lagt ut, står det at man må ha med adapter for å kunne bruke kontaktene der nede. Fikk imidlertid høre av ei som har vært der nede, at man slett ikke trengte dette, og at man kunne bruke norske kontakter, i stikkontaktene der nede. Så nå er jeg temmelig usikker på hvem jeg skal høre på! Ikke er det lett å finne tak i adapter som passer i namibia heller, å jeg er temmelig avhengig av å kunne få ladet både mobil å kamra mens jeg er der nede. På forhånd takk for svar :)

  SvarSlett
 3. Kristin.... ja, er som å stylle i fjøset.:)

  Iris: Du har mye å glede deg til.:) Du kommer nok når jeg drar du da.. I Namibia må du ha Adapter, men på Harnas har de det så det trenger du ikke.:)

  SvarSlett