fredag 11. februar 2011

trist når folk drar

I går var det torsdag... det er alltid en trist dag her fordi folk drar på torsdager. Og i går dro mi kjære Najara fra Brasil.

Dere husker kanskje at jeg skrev om hun som sleit gjennom visum kontrollen og deretter kom til Chameleon og var med ut? Ja, det er henne. Veldig morsom lita jente. Men nå er hun dratt.

Hun er et godt eksempel på den ene typen Harnas menneske. Hun ville egentlig bare tilbake til gater og byliv, klarte vel ikke helt å finne den Harnas roen og leve her og nå. Men... så kommer det.. dagen før folk drar får de være med ut å sitte å observere løvebrølene ute hos de store løvene(som man ikke vil inn til:)) da snudde alt. Hun kom tilbake, rørt til tårer og hadde nå forstått hva alt dette handlet om, og hva Harnas er. Det kom litt sent, men det viktigste er at den gode Harnas følelsen kom før hun dro. Det er Harnas.

1 kommentar:

  1. godt o fikk oppleve det før hun dro da. Kanskje reiser hun tilbake igjen sånn som deg og klarer å innstille seg for de gode følelsene og den rette sinnstemningen fra første dag:)

    SvarSlett