søndag 30. august 2009

Dyrebeskyttelsen 150 år!


I går var det feiring av dyrebeskyttelsens 150 års jubileeum på Rådhusplassen i Oslo! Barna strømmet til og ble sminket og kunne spille både curling og basket, og kunne se sjefen av alle sjefer Asbjørn og Kaptein Rødskjegg på scenen. Etter jeg hadde levert kakene jeg hadde laget i kaketeltet stod jeg ved siden av teltet og humret og smilte like bredt hver gang en unge valgte min kake fremfor alle de andre! :P Heldigvis var det noen som spurte om det var vi som hadde bakt sånn at jeg stolt kunne si: Jepp, og den du valgte akkurat nå er min kake! :P

Dagen så ut til å bli et eventyr da plutselig regnet og haggelet fant ut at dette kunne de ikke ha noe av. Dette skremte dessverre vekk en god del folk. Så med dyrebeskyttelsen vest, bøsse og brosjyrer kastet vi oss ut i Oslo by og fikk dratt folk til en kjempebra voksenkonsert fra 19.30-22.00. Dette var virkelig en fin kveld som jeg er veldig glad for at jeg fikk med meg, og den bringte frem masse følelser... Det ene som virkelig fikk frem følelsene i meg var når Marianne Antonsen kom på scenen og sang den norske versjonen av Circle of Life... Det var helt fantastisk. Det var også utrolig godt å se folk samle seg rundt et arrangement for dyrene og at de gav så mye støtte til hjemløse dyr. Også butikkbodene med Dyrebeskyttelsen klær og ting fikk solgt mye, så det er bra.

Likevel skal det sies at det kunne vært enda flere folk til stedet... trist at det ble sånn. Og jeg må si at jeg håper det var været som gjorde det, og ikke folkets innstilling til hjemøse dyr. Jeg ble nemlig ganske overrasket over responsen til folk ute på gata. Det lyste dyrebeskyttelsen av vestene våre, jeg gjemte bøssa for ikke å skremme folk vekk så de ikke trodde vi bare skulle ha penger.. likevel ville ikke folk høre på oss eller ta en brosjyre.. Ikke engang setningen om gratiskonsert fikk vi fullføre. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle, men ganske mange.. det var ganske trist å se.. Men, kjipt for de at de er sånne ufølsomme kjipe mennesker og ikke fikk med seg en kjempeherlig kveld.

Takk til alle som støttet dyrebeskyttelsen, kjøpte kakene mine, var på konsert og alt!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar