fredag 28. januar 2011

paa plass i Namibia!

Naa er jeg trygt paa Chameleon i Windhoek.:)

Jeg startet reisen med en utrolig god og lettende hjelp fra Aisha som hjalp meg aa sjekke inn og forsikre meg om at bagasjen min kom helt til siste stopp. Noe den ogsaa gjorde, takk Aisha snupp.

Etter aa ha plapra, drukket kaffe og koset meg med Aisha var det min tur til aa gaa ombord. Det hadde fremdeles ikke gaatt opp for meg hva jeg egentlig skulle, jeg visste bare at jeg skulle reise. Men naar jeg gikk ut av flyet i Namibia i dag saa gikk det opp for meg hva jeg holder paa med, og naa er jeg skikkelig fnisen. Er helt rart aa vaere tilbake.
Det er mye gronnere enn sist og klamt, men herlig.

Flyturene gikk greit og jeg hadde akkurat nok med tid mellom hver avgang. Paa flyet fra Frankfurt til Johannesburg tror jeg de rundt meg lo av meg fordi jeg var saa fascinert av skjermen jeg kunne trykke paa. Var jo en dross med filmer og musikk saa jeg storkoste meg. Jeg var sykt trott men jeg klarer jo virkelig ikke sove paa fly uansett hvor trott jeg er. Jeg kan ikke sove rett opp ned i en stol saa naa er jeg egentlig helt i koma.

Da jeg kom til Namibia gikk alt bra og jeg var velkommen til landet. Den vesle italienske jenta ved siden av meg i skranken derimot graater vel kanskje enda. Hun skulle tydeligvis til Harnas i dag, men visste ikke en ting. Hun visste ikke hvor det laa saa det maatte jeg fortelle henne, hun visst eikke engang at det het Harnas og hadde ikke visum. Naar hun forst kom gjennom visumstyret viste det seg at det reisebyraaet hun har booket gjennom ikke har betalt Harnas noe som helst. Verken henting paa flyplassen eller opphold. Jeg derimot ble hentet av Derek fra Blue Crane Safaris som planlagt og kjort trygt dit jeg skulle. Kjempekoselig fyr saa haaper det er han som skal ha safarien ogsaa i morgen.

I dag blir det aa slappe av i varmen og kose meg i baren og i bassenget. Men det skal sies... det er en ting som mangler, og det merkes veldig. Ronnie... jeg savner deg noe enormt...:( Jeg har singelrom!! Ingen dobbelseng med deg og dine klager over mine klager og parfymelukt.:P Og du...trodde aldri jeg skulle si dette.. men.. jeg savner dine spydigheter. Og noen aa snakke dritt med. Det er riktignok ingen troll her da..:P Men... naar du ikke er her saa blir jeg sjekka opp! HA! Saa det saa..:P

I morgen drar jeg paa safari kl 08 og blir ute i orkenen i 3 dager. :)

4 kommentarer:

  1. Hei!! Godt å høre du er trygt framme og at alt fungerte greit! Du skal vel sove tidlig i kveld, eller slumre litt på solsenga ved bassenget. Kos deg masse!! Gleder meg til å høre fra Safarien om noen dager:) Masse klemmer!

    SvarSlett
  2. Det er godt at du er vel fremme! Tenkte på deg. Håper du får noen fantastiske dager på safari!! Stooor klem :)

    SvarSlett
  3. Du er flirfull ikke fnisen.

    SvarSlett
  4. Hi Marit, good to see you have arrived safely! ønsker å være der med deg, Ronnie og Marianne. En dag snart.

    SvarSlett