søndag 6. juni 2010

På svømmetur

I dag har Milo hatt sitt livs første svømmetur. Det er ikke så ofte vi har gått tur ved et vann så han har vel egentlig aldri helt fått muligheten. Han har tidligere bare vasset, men i dag ble den store dagen og det ble veldig komisk!

Da vi kom til Sognsvann var det fullt av både folk og dyr, og masse å se og oppleve. Først hilste vi på en pittebitteliten Parson valp som het Bella og var helt nydelig!! Når vi kom bort til vannet stod Milo lenge på tre bein med halen i sky og studerte to hunder som badet og lekte ute i vannet. Vi gikk litt lenger bort og han gikk rett ut, men der stod han. Han var ikke så tøff likevel. Dette skjedde et par ganger på vår vei. På vårt tredje stopp for å utforske vannet satt det tilfeldigvis ei and i vannkanten. Vi hadde ikke sett anda, og den hadde ikke sett oss. Når Milo så denne løp han rett ut på vannet som om han løp på bakken og ble temmelig sjokkert når det ikke gikk an å tråkke ned, og han plaska noe så vilt at jeg måtte sette meg for å holde på latterkrampen. Han kom seg opp og synes dette var veldig merkelig, men dette måtte utforskes. Etterhvert ville han bare ut i vannet, og om han ikke skulle svømme så skulle han hvertfall stå i vannet og studere dette merkelige fenomenet. Han fikk kontroll etterhvert og vi storkoste oss begge to med hans nysgjerrighet, glede og læring.:)


1 kommentar:

  1. Hehe, så utrolig herlig han er! Husker enda på sommerfesten for 3 år siden (tror jeg), når Lucas hoppet uti og du kunne se han elsket det.

    Jeg vurderer å kjøpe plaskebasseng til Chloe, slik at vi kan begynne litt forsiktig =)

    SvarSlett