tirsdag 8. juni 2010

As it is in Heaven (Så Som I Himmelen) - Gabriellas Sång

Dette er virkelig tidenes nydeligste, mest ærlige og treffende sangen jeg kan tenke meg. Den rører meg hver eneste gang jeg hører på den. Jeg går ofte med tankene om at jeg ikke gjør nok med livet mitt, og at jeg ikke tar tak i livet mitt for å gjøre meg selv lykkelig.

De fleste av oss tar til takke med situasjonen vi er i mens vi egentlig har drømmer og ønsker om noe helt annet. Det å snu på situasjonen er for risikabelt. Vi tar ingen forhastede beslutninger, alt har konsekvenser og de våger vi ikke å ta.

Vi velger smart og vi velger sikkert, men velger vi riktig? Velger vi hva vi gjør med livet ut fra våre egne eller andres forventninger? Våre egne eller andres drømmer? Våre egne eller andres ønsker og mål? Jeg tror jeg med sikkerhet kan si at de fleste tar sine valg basert på plikter og andres forventninger.

Selvfølgelig skal man ta hensyn til andre, man har plikter i livet og man har andre mennesker (og dyr) som er avhengig av at man er pliktoppfyllende og tillitsfull. Men skal man ikke kunne kombinere dette? Skal man ikke kunne være der for andre, gjøre livets plikter samtidig som man gjør de tingene som gir deg lykke og livsglede. Det bør da ikke være noe problem, og det er nok inni oss selv vi lager det til et problem, og inni oss selv man må finne en løsning.

Hver gang jeg hører på denne sangen får jeg en motivasjon til å ta tak i meg selv og skjerpe meg. Hvorfor skal jeg bruke opp minutter, timer og dager av livet mitt på å være trist. sliten og deppa. Hvorfor skal jeg bruke tiden min på å klage? Nå skal jeg faktisk skjerpe meg. Nå skal jeg løse opp i problemene helt der inne, jeg skal slutte å klage, jeg skal begynne å handle og jeg skal gjøre meg selv lykkelig!

(Jeg skal prøve i hvertfall..:))

1 kommentar:

  1. ÅÅÅÅÅH Dinne e so nyyydelig! Kan ikkje vi sjå filmen en dag? Ej he den på dvd :D
    Kanskje i morga? Då e Paalen på trening, tihi :)

    SvarSlett