fredag 16. september 2011

Rydd en strand 17. september!

Dette er et helt utrolig bra tiltak! Skulle ønske jeg fikk vite om det litt tidligere! For dere som har tid og anledning, ta en titt på dette og bli med å rydde en strand og vær med å bevare livet i sjøen og på land. Bli med å holde Norge rent!

Ved å bidra blir du med i en internasjonal bevegelse (International Coastal Cleanup Day) for å redusere søppel og samle kunnskap om hva som kan gjøres. 108 land er med å rydde søppel den 17. september og over ni millioner mennesker har vært involvert de siste 25 årene!

Sjekk ut dette og meld deg på:
http://ryddenstrand.no/

Jeg synes dette er et så utrolig bra tiltak at jeg vil prøve å få opp flere datoer, skrik ut om det er flere som kunne tenke seg å hjelpe med dette også på andre tidspunkt.:)

Bildet fra ryddenstrand.no

3 kommentarer:

 1. Veldig bra tiltak!! Vi har altfor få fine strender i dette landet, og vi burde virkelig ta vare på dem vi har! Jeg er med om noen setter en annen dato. Denne helgen er det flytting for alle penga :)

  SvarSlett
 2. Ja, jeg skal sjekke ut litt. Snakke med dem og se om vi kan sette i gang et felles tiltak til på en annen dato. Hvis ikke kan vi selv samle sammen folk og gjøre det.:)

  SvarSlett
 3. Klart vi kan!
  Vi er ressursrike som fy! ^^,

  SvarSlett