onsdag 21. april 2010

Morgengusjelukt!

Æsj! Det er så mye ekkel lukt av folk på morgenen. I går på T-banen satt det en fyr og tok av seg skoene slik at han kunne legge beinene uten sokker eller noe over på det andre setet. Jeg var i sjokk og synes sånt er så ekkelt at jeg nesten begynner å skjelve.

Av erfaring vet jeg også at det ikke er så kult å ta en full heis for å komme til 10. etg en tidlig morgen. Mens jeg prøver å holde pusten er det ingen andre som tar hensyn til meg og puster ut og inn som om de fremdeles sov. Og ut av dem kommer DEN skikkelige morgenånden som blander seg sammen med alle de andre sin, og når døra endelig går opp overrasker det meg ikke om dem som venter på utsiden får et skikkelig slag på trynet.

Og så i dag.. i dag stinka det morgenfis på hele T-banevogna. Og den personen eller de personene gikk nok av på Skullerud, og gikk foran meg når vi gikk opp trappa fra stasjonen.

Ææææsj... morgenlukter er så ekkelt!:( Nå sitter jeg på jobb sjokkert over alle morgenlukter og nyter dagens første kopp med kaffe som sikkert vil gi meg en gammel ekkel ettermiddagsånde.:P

3 kommentarer:

  1. men det lukter godt mens man drikker kaffe da.. namnam kaffe..

    SvarSlett
  2. du er jaggu mer gæern enn jeg trodde

    SvarSlett