lørdag 24. april 2010

1. Premie!!!!!

I dag har vi vært på vår første utstilling! Det var første utstilling både for meg som handler og Milo som hund, og vi vant 1. premie!!!! Jeg er så utrolig stolt av mitt vesle nurk!

Vi skulle i ringen kl. 11.30, men pga. forsinkelser kom vi ikke inn før kl. 15.45 så Milo var kjempesliten etter mye venting og mange inntrykk. Og likevel klarte han å sjarmere i valpeutstillingen 6-9 mnd.

I kritikken står det bl.a at han har fin kroppsbygning tilpasset sin alder, fin hals, fin pels og gode tenner. Feminint hode (:P) og ikke minst et hyggelig temperament.:)
Siden vi fikk 1. premie kom vi videre til "Beste valp", men vi røk ut ganske tidlig her. Jeg tror det var pga. hvordan han travet, eller nærmere sagt hvordan han kanskje ikke travet i forhold til utstilling. Han gikk "på plass" slik vi gjør hjemme hvor han har full fokus på meg og i dette tilfellet ikke på dommer. Men det gjør ingen verdens ting.

Han er best i verden og jeg er så stolt og overrasket over hvor bra det faktisk gikk. Dette hadde jeg virkelig ikke forventet. Jeg hadde gruet meg og var kjempenervøs for vi hadde ikke fått trent og forberedt oss slik som vi burde. Han var kjempesliten og likevel så flink og sjarmerende.

I morgen skal vi ut på ny, og ettersom det kan se ut som at han aldri får ned den andre testikkelen blir nok dette den siste utstillingen hans. Nå ligger han rett ut og sover mens han drømmer om morgendagens trav og sjarmørtriks.

1 kommentar:

  1. Ååååh, verdens vakraste hond og handler! Ditta fortjente dokke :) Gratulere sooo masse!
    M&M <3

    SvarSlett