søndag 15. november 2009

Hundelivsmesse på Hellerudsletta

I går tok meg og Milo bussen til Hellerudsletta for å dra på hunelivsmesse. Dette var ei messe for eier med hund, og skulle bli en spennende dag for vesle valpen. Vi begynte med litt busstrening og da vi endelig kom frem var det sosialiseringstrening på høyt nivå! Det var så mange hunder der og Milo var helt i hundre. Det var dessverre ikke alle hundene som synetes han var like morsom som de syntes og fikk litt kjeft til tider.:P Men alle menneskene derimot forelsket seg på et blunk.

På standen til Oslo Hundeskole var det mange leker fra Nina Ottosen. Vi hadde faktisk kjøpt en slik dagen før, men han hadde ikke rukket å øve så mye, men likevel løp han rett bort til akkurat denne leken og viste sine kunster for alle som var der. Hundetrenerne her ble veldig sjarmert og imponert da han klarte samtlige IQ leker.:) Dermed kjøpte vi med oss to leker til og han har nå masse å trene på.

Vi møtte Helene og Milla der hoppeslottet var litt mer interessant enn hundeleker, selv om også Milo var en gøy liten sak å klappe på. Og de to var så utrolig søte!! Milla gikk med Milo i bånd, og herlighet for et herlig syn det var! Begge de to småtassene.:)

Ellers var Milo kjempeflink og gjorde ikke fra seg inne slik aom alle de voksne hundene.:P Og han sov hele veien hjem etter en lang og spennende dag:D

1 kommentar: