torsdag 30. september 2010

verste morgenen i mitt liv!!!!!

Dette er uten tvil den verste morgenen jeg har hatt i hele mitt liv!!!:(

Det hele begynte med at jeg våknet med hodepine og sår hals. Jeg stressa vilt med å pakke tingene mine og løp ut døra. På veien mistet jeg håndtaket på flexibåndet til Milo som han dro gjennom en gørr av noe kebabrester. Jeg hater kebab og jeg hater dressing så jeg brakk meg av gørret og ikke minst dressinglukta mens jeg stressa meg videre til banen som jeg misset med 1 minutt!

Så gikk jeg for å ta bussen. Men bussen gikk ikke før om 6 min så jeg gikk for å kjøpe kaffe. Da jeg kom ut igjen med kaffen stod bussen der og den kjørte fra meg mens jeg løp etter i håp om å bli sett, men neida. Så da snudde jeg igjen for å gå til banen. Og der jeg gikk med to bager, en hund og med en kaffe i hånden foran et fullsatt buss-stopp mistet jeg kaffekoppen og sølte en dobbel kaffe latte over hele meg. Hele ullkåpa mi er full og jeg STINKER!

Jeg holdt på å begynne å grine og ville bare løpe hjem! Klærne mine er full av en altfor dyr latte, ullkåpa mi må til rens, jeg stinker og jeg fikk bare en liten sipp av noe som kjentes ut som en veldig god kaffe. Dette er uten tvil den verste morgenen jeg kan huske!!

søndag 26. september 2010

Snug-Rugs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selv om ikke jakka passa var det noe annet fra min nettshopping som gjorde det! Meg og Marlin storkoser oss med daffedag og snug-rugs!!!!!!!!!!!!! De er fantastisk deilig og gjorde at vi fikk trent magemusklene!! Som vi har ledd av disse merkelige teppene og av oss inni!:P








lørdag 25. september 2010

mørketidsmodus?

Er det høstmodusen som sniker seg innpå meg? Jeg blir sliten, jeg blir trist, jeg blir tafatt og deppa. Jeg blir sutrete, alt er galt og jeg synes nesten litt synd på meg selv. Jeg vil ta en pause fra hverdagen bare for å puste ut. Jeg vil stoppe tiden, fryse verdensbildet som på film. Jeg vil klikke "frys", sette meg ned og puste ut, slappe av mens jeg kan se på at verden står stille som i et foto.

Hvorfor blir det egentlig sånn? Og hvorfor skjer det så ofte.. og hvorfor skjer det hvert år? Jeg synes egentlig september måned var litt tidlig for dette. Det er liksom så mye å ta hensyn til, så mye man MÅ gjøre, og så mye man VIL gjøre, og oppi alt dette så mye man ikke klarer å gjøre. Det er så mye å tenke på, så mange følelser og ikke minst dømming av seg selv.

Siden dette ikke akkurat er en ny opplevelse har jeg heldigvis lært litt også. Så i dag, en herlig lørdagskveld ligger jeg hjemme på sofaen alene med Milo, med sjokolade, chips og cola på bordet og Sex and the City på lerretet. Det finnes ikke en bedre lørdagskveld i slike tider. Men jeg har enda litt å lære for jeg tenker fremdeles på alt jeg burde gjort... jobb, caseoppgave, hundetrening +++. Men jeg skal være snill med meg selv bare for i kveld.. i morgen derimot...

fredag 24. september 2010

Jakka passet ikke.......:(

Etter mye venting, spenning og sommerfugler kom jakka!! Jeg løp til posten med stor iver og glede, men endte opp skuffet.... :( Jakka var nydelig men den var rett og slett litt for stor... :( De har ikke mindre størrelser igjen, og nå er det kun medium som er på lager. Om ikke noen vil kjøpe den nydelige jakka i strl S så sender jeg den igjen.

Så om noen er interessert i den fine jakka mi så skrik ut!:)

torsdag 23. september 2010

Blomsterduft på kontoret!!

Har dere noen gang sett noe så søtt?? USB duftblomster!! For det første så ser de så nusselige ut at jeg kunne kjøpt dem bare pga. det. Men i tillegg så avgir de blomsterduft med olje! Det er jo helt fantastisk! Hvertfall for sånne som oss som jobber på innestengte, serverluktende og stinkende kontorer.:P

Ah.. sukk.. nok en herlig duppeditt for nerdejenter! Jeg vil ha!! Jeg vil ha dem alle sammen!! :P

onsdag 22. september 2010

16 Aug 2010 - Summer in Rome / Estate Romana

På vår siste kveld i Roma, på vår siste kveld av jenteturen sommeren 2010 var vi vanvittig slitne og ville egentlig bare ligge på senga og spise godis, men vi klarte heldigvis å presse oss ut. Og det vi fant var dette...

Det er et øyeblikk jeg aldri vil glemme. Målløse og rørt til tårer fikk vi beundre dette enorme fyrverkeriet kombinert med denne mektige musikken i Roma, på Spansketrappen en nydelig sommernatt. For en utrolig rørende avslutning på turen....

Vi hadde gått fra kameraene på hotellet så jeg ble virkelig glad og takknemlig da jeg kom over denne....

Dagfinn Lyngbø - Ka e vitsen? - Hund

Dette er bare så ufattelig morsomt!! Dagfinn Lyngbø er fantastisk!
Jeg tror nok at det som gjør han til en så bra komiker er at han gjør så mye forskjellig at han treffer de fleste målgrupper på en eller annen måte i løpet av et show.
Som dyreelsker og hundeeier er dette min absolutte favoritt. Alle som noen gang har hatt hund, passet på en hund eller kjenner en hund vil le av dette! Det er fantastisk!

Nyyydelig hatt!!

Jeg har så utrolig lyst på denne hatten!!! Jeg er egentlig ikke noe hattemenneske, men denne er jo så fin og søt at jeg klarer ikke tenke på annet. Det er det siste jeg tenker på før jeg legger meg, og det første jeg tenker på når jeg står opp..

Hatten er fra Filippa K og jeg har selvfølgelig funnet den på www.nelly.com. Men det er kanskje litt drøyt å betale 699,- for en hatt? Eller.....? :P

mandag 20. september 2010

Jakkekjøp!

Nå venter jeg spent på å få hente mitt siste kleskjøp fra nelly.com! Jeg gleeeeeeder meg!!!!! Stakkars Nelly om de er treige med levering for min tålmodighet er ikke til å spøke med!


torsdag 16. september 2010

Høst og vintershoppingen er i gang!

Selv om det kan være litt smådeprimrende å kjenne at sommeren så brått tok slutt må jeg si at jeg elsker høsten, hvertfall tidlig høst. Jeg elsker høsten når det er blå himmel, når solen fremdeles varmer når den er fremme og når sola lager det fantastiske høstlyset i de nydelige fargene i trærne. Temperaturene endrer seg og favorittplagget mitt kommer til bruk... strømpebukser og støvletter!

Og ja.. jeg elsker høstklær shopping! Det finnes ikke noen bedre tid å shoppe på for det er ingen årstid som har så mye nydelige klær som høsten. Og ja..det tar litt av. Men.. mitt nye tilskudd til redusering på kontoen min går verken til støvletter, strikk eller strømpebukser.

Dere som kjenner meg vet at jeg er en ekstrem frysepinne. Jeg fryser egentlig helt fra slutten av august til slutten av mai.:P Og nå tror jeg at jeg har redningen. Mitt nye tilskudd til høst og vinter, min nye redning og mitt nye nettkjøp er nemlig en Snug-Rug!!

Hva en Snug-Rug er? Jo, det er nemlig et stooort tjukt fleecepledd du kan kle på deg slik at det ikke sklir av hver gang man beveger seg eller reiser seg. Dere hadde kanskje ventet dere noe større, men for meg er dette enkle tøystykket fantastisk! :) Og selvfølgelig skal jeg ha det i rosa!

Snug-Rug fra coolstuff.no

onsdag 15. september 2010

Gummi Bears Theme (Swedish)

Dagens gladsang! Jeg var trøtt, sliten og til og med litt småmuggen til jeg satte beina utenfor T-banen på Skullerud og fikk denne på øret..(ja, jeg har den faktisk på Ipoden min..:P)

Den er så gøøøy og koselig, og jeg fikk en god start på dagen likevel! Jeg har så lyst å være en Bompi bjørn!!!!! Bompe rundt og rundt med super spenst!!!

Om det er noen flere enn min eks-kjæreste fra ungdomsskolen som har denne filmen eller vet hvor jeg kan få tak i den både på lovlig og ulovlig vis tar jeg gjerne i mot tips.:D

fredag 10. september 2010

billettkontroll!

Nå sitter jeg på banen på vei til jobb og ser disse hemmelige folka snike seg rundt. Det ser nesten ut som om de er på jakt. Alt er nøye planlagt. De vet alle i hvilken vogn de skal i og hvor de skal stille seg opp. Og pang, så slår de til! Og ofrene faller som fluer! Tenk at de klarer å senke så mye bytte en fredagsmorgen. Og mens de feller det ene byttet etter det andre sitter jeg her og "leser" følelsene til hver eneste sniker. Noen synes jeg virkelig synd på, mens andre kan jeg le av. Kreative unnskyldninger er det heller ikke mangel på, så er ganske underholdende.:)

Jeg skjønner egentlig ikke at folk tør og orker risikoen for å ødelegge hele helga. Prisen for å snike er ikke akkurat lav, 750 kr for å betale på stedet, 900 kr på gebyr. Det er jo helt vilt! Da kjøper jeg heller et månedskort for 550kr. Da kan jeg sitte trygt, slappe av og kose meg på friområdene mens billettkontrolljegerne fortsetter jakten. For de gir seg ikke. De fortsetter sin strategi og taktikk for å felle byttet!

torsdag 9. september 2010

Milo sin 1 års dag!

Som dere kanskje vet fylte Milo 1 år den 31. august! Det var selvfølgelig kjempestas (mest for mor) og det måtte feires. Han hadde fått en frisbee i bursdagsgave på forskudd og så fikk han ei fantastisk god bursdagskake!

Oppskrift på bursdagskake
(hentet fra www.tropehagen-zoo.no, tipset fra Silje.:))

1. Knus en del hundekjeks sammen med litt vann og lag to flate pannekaker, en til kakebunn og en til topp.(Disse bør være myke og lette p knuse, mine var så harde at jeg måtte legge de i vann for å knuse dem.)
2. Stek kjekskakene på 250 grader til de er tørre. De må ikke bli for tørre for da kan man ikke skjære gjennom dem.
3. Fyll kaken med våtfôr, og smør et lag med leverpostei på toppen før du strør små hundegodteri på.

Kosekveld hos Marh!

I dag er meg og Milo på overnattingsbesøk hos Marh-Marh! Så nå har Marh-Marh og Marh-Marh kosekveld, og det er så koselig!!

onsdag 8. september 2010

Norge - Portugal!

Endelig var dagen der som jeg hadde gledet meg til leeeenge! For dem som ikke vet er jeg veldig glad i Portugal! Men jeg må jo innrømme at selv om jeg liker Portugallaget for mer enn Ronaldo var det en stor skuffelse at han ikke spilte og ikke engang viste seg for meg i Oslo by...:(

Men kamp ble det likevel, og det var litt av en stemning! Nå stod vi jo på feltet til Norsk Supporterallianse så det skulle vel bare mangle. Så foruten et par utrolig irriterende personer foran oss var det en veldig gøy kamp. Men jeg hadde vl kanskje forventet litt mer fra Portugal. Men jeg hadde aldri trodd på en 3'poenger så det var veldig, veldig gøy!

tirsdag 7. september 2010

hva har jeg gjort deg du din onde fugl!?

Som dere vet hadde jeg en veldig bra morgen i går da jeg dro til jobb, turen hjem igjen var ikke fullt så hyggelig! På vei hjem var det nemlig en fugl som bæsjet på meg! Den bæsjet på veska mi og nedover beinet slik at strømebuksene var full av hvit og gusjegrønn gørr. Og det verste med det hele var at jeg merket det faktisk ikke, men det gjorde alle rundt. Jeg kom inn på T-banen og følte meg litt beglodd, og folk smilte litt mye mer til meg enn det Jeg er vant til. Det var når jeg gikk av t-banen jeg oppdaget det, og jeg ble ganske frustrert og flau over at jeg vandret rundt på mine høye hæler i fugledritt! Og så ble jeg egentlig litt irritert på at ingen hadde sagt noe! Men de som satt ovenfor meg på tbanen snakket tegnspråk så det var kanskje litt vanskelig å få til. De har sikkert hatt det kjempemorsomt med å illustrere fuglen som driter på meg mens jeg satt helt uviten og leste og spiste sjokolade! Jeg husker de lo og stirret på meg, men jeg skal unne de den gleden.

Så der gikk jeg da med fugledritt rennende nedover meg, og dette er grunnen til at fugler ikke er mine favoritter, grunnen til at jeg synes det er risikabelt å spise ute, og nå grunnen til at jeg har begynt å gå med paraply på vei hjem fra jobb.

mandag 6. september 2010

fiiin mandags morgen!!!

Jeg har skikkelig go'følelsen i dag og er ganske sikker på at dette skal bli ei bra uke! Jeg har hatt ei strålende helg, sola skinner og kaffen fra kafé brent smaker eksemplarisk! Og som mine venner og lesere vet så elsker jeg følelsen av å spankulere nedover oslos gater ikledd høye hæler og kaffekopp(og klær), så dette er bare kos. Jeg har faktisk så bra med humør at jeg ikke klikket når jeg ikke rakk t-banen fordi folka foran meg hadde all verdens med tid, og det er faktisk ganske så uvanlig til meg å være. Jeg er vanligvis ekstremt utålmodig med både folk og fe en mandagsmorgen. Så nå satser jeg på en fin og effektiv arbeidsdag og håper dere får det samme!:)

søndag 5. september 2010

hjemme igjen!

Da var Bergenturen allerede over. Ei helg går skrekkelig fort! Jeg har virkelig storkost meg! Mens jeg satt i sola på Egon vurderte jeg faktisk om jeg skulle flytte dit, men så kom jeg på at jeg setter egentlig svært lite pris på regnvær, og ikke minst Brannsupportere, og brannspillere, og egentlig kan en del bergensere være litt slitsomme. Ikke mine bergenservenner selvfølgelig, men alle de andre..:P så jeg tror jeg blir i Oslo eller Kristiansand jeg. Så kan jeg heller kose meg i Bergen sånn av og til i fint vær, skjult fra brannsupportere og bare med mine favorittbergensere! Akkurat slik som jeg har gjort i helgen, og i helgen har jeg virkelig storkost meg!!

fredag 3. september 2010

på vei til Bergen!

Akkurat nå sitter jeg klar på flyet på gardermoen og venter på at vi skal lette! Turen går til Bergen, og jeg skal verken på kamp, på elevforsamling med Elevorganisasjonen eller på skolebesøk med studentsamfunnet så dette blir en ny opplevelse. Jeg skal denne gangen endelig besøke Marianne som var min roommate i Afrika! Vi har ikke sett hverandre siden vi vinket farvel til folk og dyr med tårer på kinnene i Namibia. Dette blir kjempekoselig og jeg gleder meg!:)