søndag 5. september 2010

hjemme igjen!

Da var Bergenturen allerede over. Ei helg går skrekkelig fort! Jeg har virkelig storkost meg! Mens jeg satt i sola på Egon vurderte jeg faktisk om jeg skulle flytte dit, men så kom jeg på at jeg setter egentlig svært lite pris på regnvær, og ikke minst Brannsupportere, og brannspillere, og egentlig kan en del bergensere være litt slitsomme. Ikke mine bergenservenner selvfølgelig, men alle de andre..:P så jeg tror jeg blir i Oslo eller Kristiansand jeg. Så kan jeg heller kose meg i Bergen sånn av og til i fint vær, skjult fra brannsupportere og bare med mine favorittbergensere! Akkurat slik som jeg har gjort i helgen, og i helgen har jeg virkelig storkost meg!!

3 kommentarer:

 1. Jeg kjenner at jeg er skikkelig fornærmet over at du nettopp har vært frekk mot byen min, laget mitt og ikke minst folkeslaget som hører til der.

  Det blir ikke flere kort på deg frøken!!

  - Litt arg bergenser i USA

  SvarSlett
 2. Haha! Jeg så den komme! Unnskyld!:P
  men husk at du går under bergenservenn og favorittbergenser. :P

  SvarSlett
 3. Eg e ikkje fornærma... eg tåler ikkje regnværet sjøl, og har skikkelig problem med å holde ut her av den grunn. Men syns du kan vurdere å flytte til bergen fordi om! For du såg vel i helga kor fint d e når sola kikker fram en sjelden gang?!

  Kjekt å se deg igjen snuppa! Take care :)
  Stor klem

  SvarSlett