torsdag 30. september 2010

verste morgenen i mitt liv!!!!!

Dette er uten tvil den verste morgenen jeg har hatt i hele mitt liv!!!:(

Det hele begynte med at jeg våknet med hodepine og sår hals. Jeg stressa vilt med å pakke tingene mine og løp ut døra. På veien mistet jeg håndtaket på flexibåndet til Milo som han dro gjennom en gørr av noe kebabrester. Jeg hater kebab og jeg hater dressing så jeg brakk meg av gørret og ikke minst dressinglukta mens jeg stressa meg videre til banen som jeg misset med 1 minutt!

Så gikk jeg for å ta bussen. Men bussen gikk ikke før om 6 min så jeg gikk for å kjøpe kaffe. Da jeg kom ut igjen med kaffen stod bussen der og den kjørte fra meg mens jeg løp etter i håp om å bli sett, men neida. Så da snudde jeg igjen for å gå til banen. Og der jeg gikk med to bager, en hund og med en kaffe i hånden foran et fullsatt buss-stopp mistet jeg kaffekoppen og sølte en dobbel kaffe latte over hele meg. Hele ullkåpa mi er full og jeg STINKER!

Jeg holdt på å begynne å grine og ville bare løpe hjem! Klærne mine er full av en altfor dyr latte, ullkåpa mi må til rens, jeg stinker og jeg fikk bare en liten sipp av noe som kjentes ut som en veldig god kaffe. Dette er uten tvil den verste morgenen jeg kan huske!!

2 kommentarer:

  1. Når dagen starter på bånn så kan det jo bare bli bedre :-) Evt får du bare ordne deg med nye fargestivter og noen blanke ark til imorgen.

    Stor klem fra en venn

    SvarSlett
  2. Marit-min :( Sånne morgener er forferdelig! Håper dagen din ble bedre etterhvert.. Stor klem

    SvarSlett