fredag 30. juli 2010

Oslomorgen!

Jeg er egentlig veldig trøtt, men likevel klarer jeg virkelig å sette pris på denne morgenen i Oslo på vei til jobb.

Når jeg gikk til bussen i dag oppdaget jeg at "kaffe brent" endelig var åpen igjen etter at det hadde vært stengt siden jeg kom tilbake til Oslo. Det gjorde meg selvfølgelig overlykkelig og jeg gikk inn og fikk det jeg pleier uten å måtte bestille noe som helst, gud som jeg nyter det å være stamkunde! Jeg må si at jeg ble veldig glad for å se disse to herlige kafémenneskene igjen så jeg hoppet over en buss og ble værende for å høre om deres herlige uke i Nice! 15 min fra eller til, hva gjør vel det, er det ikke akkurat derfor vi har flexitid?:)

Etter å ha hørt om Nice, dårlig vær i Norge, samt fortalt om min kommende flytur til Nice gikk jeg videre til neste buss. Mens jeg gikk sniffet jeg i meg den deilige lukten etter sommerregn, jeg koste meg med den gode smakfulle kaffen og fikk virkelig go'følelsen over å være på Sagene, det herligste sted i Oslo nettopp en fredagsmorgen. Fredagsmorgener er alltid de beste, da vet man at det blir en god dag, og om det ikke blir det så blir det allikevel helg.:)

Med fredagsmorgen-følelsen i behold kunne jeg fortsette å nyte Oslo når jeg passerte "beboerne" på Plata, fremdeles så tidlig at de ligger som potetsekker strødd bortover plassen. Og koseligere blir det når jeg for å komme ned trappa til T-banen må stege over de få som faktisk er våkne mens de dealer med godsaker i plastposer.

Så nå sitter jeg her på T-banen mot Skullerud mens jeg fortsetter å nyte kaffen og en fredagsmorgen i Oslo. Dette MÅ bli en god dag.:)

1 kommentar:

  1. hørtes fantastisk ut! Små deilige øyeblikk:)

    SvarSlett