søndag 17. juli 2011

Palmesuuuuus og dus!!!

Nå sitter jeg her en regnfull mandagsmorgen og tenker tilbake på en helt fantastisk helg! Jeg startet ferien med ei helt utrolig helg med Palmesus og med Sørlandssommer. Etter denne helga er det faktisk helt greit at det regner i dag, for den helga vil jeg leve lenge på.

Jeg dro hjem torsdag kveld og fikk besøk av Ingvild på fredag som kom kjørende fra Oslo. Vi startet med et stress på badet, men vi kom oss til bystranda og fikk en fantastisk nydelig kveld. Det er noe helt unikt å kunne stå barbeint i sanda på konsert på stranda med nydelig solskinn, CB øl og gode venner. LYKKE!

Men lykken gikk fort over til irritasjon da jeg skulle ta bilde av dette lykkeøyeblikket og dro opp kameraet mitt fra veska. Da kom en dustete-mongo securitas og kjeftet på meg som om jeg var en KRIMINIMINELL!!! Hun kjeftet over at jeg hadde kamera og sa jeg måtte bli med henne. Jeg fikk ikke sagt en ting, det var som om alt jeg sa ikke hadde noe å si og det provoserte meg noe grusomt. Så dro hun oss bort, vinket på en annen vakt og sa: "Pass på henne!" Seriøst.... jeg var så forbanna! De behandla meg som en virkelig kriminell, og som om de var FBI! Til slutt kom hun tilbake og sa jeg fikk lov å bruke kameraet i dag siden de ikke hadde tatt det fra meg i sikkerhetskontrollen (hvor vi heller ikke fikk ha med paraply (parafly), parfyme eller hårspray. Verre enn flyplassen dette!) Og resten av kvelden gikk de rundt og holdt øye med meg. Idioter! Heldigvis kunne vi le noe ekstremt av det etterpå, noe jeg fremdeles gjør.:P

Kvelden var fantastisk og dagen derpå enda bedre. Vi våknet til en nydelig sommerdag og jeg fikk vist Ingvild både mitt bosted og vår vakre by. Etter en is på fiskebrygga kjøpte vi reker og hadde reker og hvitvin i hagen før vi dro tilbake til Palmesus. FANTASTISK!

Vi hadde ikke engang kommet oss ned til bystranda før det begynte å regne, men vi fikk oss gul poncho så det gjorde ingenting! :) Vi hadde det så utrolig morsomt, dansa og tulla og traff en hel haug av kjentsfolk. Kvelden endte med at Ingrid skjelte ut en stakkars fyr og at jeg lo så jeg grein av det, ondt? Ja.. men gøy var det.:P

For en kveld!! Det er faktisk en av de gøyeste kveldene jeg har hatt på lenge!!
Takk til dere alle!! :D


2 kommentarer:

  1. Ååååh, kan du ikke overtale Ingvild til å begynne å jobbe hos oss, Marit? ;-)

    SvarSlett
  2. Kommer an på hvem du er Kollega? Hvilken kollega?

    SvarSlett