søndag 6. mars 2011

Jeg rømte fra VM

Ja, jeg gjorde det. Jeg føler meg fæl, unorsk og utakknemlig.

Da jeg kom hjem fra Afrika og spaserte gjennom Gardermoen for å finne bagasjen min stusset jeg på hvorfor alle de ansatte rundt forbi gikk med "Norge" klær. Da jeg kom av T-banen og så alle folkene, all reklame og alle boder gikk det opp for meg. Det var VM. Det hadde startet og jeg hadde heeelt glemt at det i det hele tatt skulle begynne.

Da det gikk opp for meg ble jeg helt stressa. Jeg orket ikke store folkemengder, jeg orket ikke å være ihuga norsk, jeg klarte ikke glede meg over vinter og ski. Jeg tror det ble en altfor stor overgang for meg etter 1mnd i bushen i varmen borte fra sivilisasjonen.

Jeg tenkte at etter et par dager kan jeg kanskje ta turen til Holmenkollen eller dra til universitetsplassen på medaljeseremoni. Men nei... jeg kom aldri dit verken psykisk eller fysisk. Og når jeg satt der hjemme i sofaen og så seremonien på TV med et overfylt Oslo kunne jeg ikke tenke meg å være der.

Jeg kjøpte billetter hjem til mamma og pappa i helga. Jeg kjente at etter å ha vært så langt borte i en måned ville det være godt å komme hjem, og dette var helga jeg hadde muligheten. Så ja.. jeg dro av gårde fra VM.

Nå som VM er over, det er sol og vakker vinter føler jeg meg endelig klar for å delta i hysteriet, men nå er det over.:P Skal si det tar tid å komme til seg selv igjen.:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar