mandag 8. februar 2010

Milomann på kurs

Det er ikke bare, bare å være på kurs. Det er så mye som skjer og så mange følelser.:) Og det er ikke bare, bare å være valp på vei inn i de voksnes verden.

På kurset i dag måtte Milo flyttes til andre siden av kursplassen fordi han ikke kunne oppføre seg. Han bare snuste rundt omkring og ville verken ha leke eller godbit. Det eneste han ville ha var Boxeren Betsy! Vakre Betsy hadde løpetid og min vesle hund måtte flyttes fordi han var så kåt at han ikke ville høre på meg. Det føltes som om vi ble kasta ut av klasserommet og ut på ganga! :P Raringen!

Men likevel er han fremdeles mamma sin lille valp. Og han er liten. Så i dag foreslo jeg for hundeinstruktøren vår at meg og Milo tar en liten pause fra hundekurset. Så vi har sammen besluttet at Milo skal stå over en måned eller to før vi tar siste kurset fordi han er så liten. Konsentrasjonen hans varer ikke særlig lenge og han blir ganske så ufokusert. Så han er rett og slett for barnslig, og ikke klar for å gå på skole sammen med de store tøffe hundene enda. Han er kjempeflink når han er konsentrert, men det varer ikke så lenge. Og vi kan heller ikke kreve så mye mer av han siden han er så liten.. en 5 mnd gammel tass.:)

2 kommentarer:

  1. Milo er kjempeflink og litt tullete.

    Vi liker Milo;)

    SvarSlett
  2. Ååååh! For en nydelig søte liten Milomann! <3

    SvarSlett