søndag 7. februar 2010

Et nytt kapittel

Jeg sitter her ganske tom. Jeg er i en stor boble klisjè med blanding av masse følelser og ensomhet, og tankene har ingen grenser. Jeg er i ferd med å prøve å lukke et kapittel jeg tidligere bare trodde jeg skulle skrive videre på. Et kapittel som skulle ta meg til steder jeg aldri har vært, som ville gi meg følelser jeg aldri har følt, og opplevelser og øyeblikk jeg alltid har drømt om. Og dette kapittelet skulle ikke ha noen slutt. Men nå må jeg lukke det så fort som mulig, og i min store bok av erfaringer og minner gir det et skikkelig smell.

Hva gjør jeg nå da? Begynner jeg på et nytt kapittel? Hvordan gjør jeg det? Hva skal mine første ord være? Og hva skal planen for dette være? Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, og jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne. Det er vanskelig å begynne når man ikke har en eneste anelse om hvordan det skal utarte seg eller ende.

Foreløpig lar jeg det bare stå tomt.

2 kommentarer:

  1. du har masse å skrive! masse som skal gjøres og føles i de neste kapitlene også ;) tenk så spennende da, en helt annen vei enn du kanskje så for deg. tenk på alle de kapitlene du har bak deg, som allerede har gjort boka stor og tung (haha ikke tolk den der direkte, les heller stødig, interessant og solid!). What doesnt kill u ...... ;)

    SvarSlett
  2. Jeg er enig med Helene. Bra sagt!

    Irene ;)

    SvarSlett