onsdag 6. januar 2010

Tbane ungdommen nå til dags!

På vei hjem i dag ble T-bane vogna fylt av fjortisser fra Bøler skole. Ja helene, fra Bøler! Og du skal være glad for at de tar banen FRA Bøler når du drar TIL. Steike for et bråk!

Jeg satt der og konsentrerte meg om å klare å puste etter stressende dager på jobb, også kommer de rausende inn og bråker og skriker! Har de ikke lært å bruke kaninører og innestemme på Bøler skole?

Det er merkelig og det slår aldri feil.. Jentene står omtrent oppå hverandre, de hvisker og fniser, men snakker høyt om ting de er redd for, synes er ekkelt og selvsagt når det handler om dem! Og på den andre siden står guttene som roper så høyt de kan for å overdøve de andre mens de slår og sparker på hverandre. Og når de roper snakker de gebrokkent, noe som ganske spesielt ettersom de er hvite som sne med blå øyne og bærer navnet ola nordmann. Men, men.. Østlandsungdommen nå til dags.

Og etter å vite hvor mange søsken de har, hva de fikk til jul, hva de gjorde i helga, hvem som rota med hvem forrige helg og hvem som er målet for neste så forlater jentene banen og roen kan endelig senke seg. Guttene lener seg stille til døra slitne av å imponere.

2 kommentarer:

  1. Gud å bra :) Du er så menneskekjenner, Marit!

    SvarSlett
  2. hahahhahha, tenk, sånn blir vel milla om non år....... på bøLer skole :P

    SvarSlett