fredag 1. januar 2010

Året 2009

Etter ei herlig feiring med nydelige venner er vi nå inne i 2010. Vi hadde en meget "voksen" nyttårsmiddag hvor vi reflekterte litt over det siste året og det siste tiåret i nyhetsbildet, og det siste året for oss personlig. Og det har faktisk vært et veldig minnerikt år for meg.

Noe av det første jeg gjorde var å begynne som frivillig for dyrebeskyttelsen i Oslo- og Akershus. Jeg begynte også å spille fotball igjen, vi tapte ikke en eneste kamp og vi rykket opp til 2. divisjon! Meg og Nansy var i Paris for første gang. Meg og Håvar skulle til Spania, men måtte avlyse fordi jeg faktisk kollapset lungen! Meg og Ronnie dro til Harnas i Namibia. Jeg haddde aldri vært i Afrika og dette var tidenes opplevelse. Jeg fikk med meg utrolige inntrykk og ubeskrivelige minner. Jeg fikk møte noen utrolige dyr, og jeg fikk nye herlige venner. Jeg flyttet fra Marlin etter 4 år som samboere. Håvar flyttet til byen, jeg ble samboer, og kjøpte leilighet! Jeg har byttet jobb, og jeg har fått Milo...

Ja, dette var litt av et år! Det skal nok litt til for å overgå det, men hvert år har nye unike øyeblikk og jeg gleder meg til det uvisse som vil møte oss i løpet av 2010. Vi har en spennende tid i møte.:)


2 kommentarer:

  1. glad for at jeg har fått være med deg gjennom alt dette!! gleder meg til masse mer :):)

    SvarSlett
  2. ååå så søt du er gulla mi!!:D Love!

    SvarSlett