søndag 10. januar 2010

En herlig lørdag..

Dagen i dag har vært herlig.. den begynte riktignok med en trengt hund som ville vekke meg for å ut å bæsje.:P Men hvem kan klandre han. Må være kjipt nok i seg selv at han må ha med meg hver gang han skal på do.

Vi stod opp til en strøken leilighet ettersom jeg gjorde rent dagen før, og bare det er en veldig god følelse. I tillegg var det en skikkelig solskinnsdag og jeg hadde virkelig gledet meg til å gå tur i dagslys.

Vi dro og hentet en pakke med bøker på posten før jeg tok en kaffe med Helene og Milla. Dagen fortsatte med at meg og Milo hang opp meiseboller i trærne i bakgården til alle de stakkars sultne fuglene. Så tok vi turen til en solskint Voldsløkka sammen med Kristin. Her kunne Milo løpe fritt og leke seg i snøen. Etter halvannen time var Milo ganske kald, og mens vi satt i snøen i solnedgang og drakk kaffe og kakao oppdaget Kristin at Milo hadde en gul isklump på tissen. Så da satt vi der etter en nydelig dag i solnedgang og tinte tissen til Milo og skjønte at det var på tide å dra hjem.

Så ble Milo med Kristin hvor han ble mens jeg prøvde meg på en ny vakt hos dyrebeskyttelsen. Og hele den fantastiske dagen avsluttet med en herlig middag hos Kristin. Alt i alt en veldig herlig og etterlengtet dag..

2 kommentarer:

  1. Therese Mortensen10. januar 2010 kl. 01:02

    hehe stakkars lille Milo, ikke greit å fryse på tissen! miss you!! :)

    SvarSlett
  2. Fantastisk jobbet! Det er ikke bare lett å være Milo skjønner jeg!

    Irene

    SvarSlett