tirsdag 14. juli 2009

1 dag igjen!

Hehe, joda, jeg lever fremdeles! Men, jeg kommer ikke til aa klare aa skrive det jeg har gjort de siste dagene. vanskelig aa huske naar det skjer saa mye. Men jeg har iallefall gjort mer food prep, og meg og Marianne hadde en dg ute med marecats, eller surikater som vi kaller det i dyreparken. Det er altsaa Timon dyrene. Vi har to smaa her som trenger aa ut aa gjore det de liker best, nemlig aa grave. Alle har klaget over at det er saa kjedelig, men det var utrolig festlig. Vi hadde det veldig underholdende og det var veldig godt aa kunne snakke norsk nesten en hel dag. Mens vi satt her ksjedde det mye morsomt og hele familien til Pumba kom paa besok.

Husker ikke helt hva jeg gjorde etter det, men i gaar var jeg paa tur med to bavianer. Og ja, en av dem var Frikkie som angrep meg sist. Denne gangen var han veldig snill, men han skulle fremdeles ned i kjeften min. Og denne ganga stappet han forst ned hele hodet i kjeften min, ja.. jeg har klina med en bavian. Og deretter stappet han haanden ned i halsen min. Og som bavianer flest pleier den haanden aa vaere andre steder.. blaaah.. Men det var moro.

I dag har jeg vart pa tur med de store lovene og de er helt nydelige. Og jeg har sittet hele ettermiddagen med en gepardbaby. En bonde hadde fanget en mor og to babyer. Han skjot moren for aa selge skinnet, og den andre babyen dode saa den er helt alene. Den har begynt aa faa dt bedre og i dag slikket den haanden min og ville ha kos. Det var helt fantastisk.

Jeg har det veldig veldig bra, men savner kjaresten min helt vanvittig, og gleder meg til jeg kommer hjem. Samtidig blir det utrolig trist aa forlate folkene her og ikke minst dyrene. Dyrene er helt utrolig herlige og jeg har hatt mange kosestunder med dem naa, men skulle gjerne hatt flere.

Naa sitter jeg her med en pause fra baalet, men blod paa jakka etter mating til de store lovene ute i bushen. Saa det kan du ogsaa vare stolt av pappa jeg kutter i dod hest hver eneste dag uten aa nole. Og paa kvelden vandrer jeg rundt i lukten av brent raattent kjott.. det siste der er fremdeles litt ekkelt. Det blir kjipt for folka paa flyet for jeg stinker baade bavian mat, heste og kudu blod og ikke minst baal!

Da avslutter jeg, og dette var siste ordet fra meg her paa Harnas, iallefal for denne gang. I morgen er siste dagen vaar her og da har vi fridag saa vi kan gjore det vi vil for det blir avslutningsfest paa kvelden. Da snakkes vi sart folkens, jeg er tilbak ei Oslo sent fredag kveld.

2 kommentarer:

  1. God tur hjem!! Sørg for å vaske av deg råtten-kjøtt-lukta før du kommer på jobb a :) hehe. CAN'T WAIT TO SEE U!!

    SvarSlett
  2. Blir godt å få deg hjem igjen, snupp! Unner deg virkelig de store opplevelsene. Jeg kommer å ser bilder lørdag eller søndag:)

    SvarSlett