onsdag 1. juli 2009

Paa plass i Namibia!!

Naa sitter jeg endelig i Windhoek, hovedstaden i Namibia. Det var et langt og slitsomt reisedogn, saa det ble en litt annerledes bursdagsfeiring i aar. Vi startet reisen med aa dra fra Gardermoen til London kl 07:20, og tok buss videre fra Gatwick til Heatrow. Bussturen skulle ta ca. en time og heldigvis hadde vi veldig god tid for vi maatte staa lenge i ko pga. bilulykke. Etter litt venmtetid kom vi oss omsider paa flyet og videre til Frankfurt hvor vi ble litt for lenge for vi satte oss paa flyet til Namibia. Vi var utrolig slitne saa var godt aa komme seg paa det siste flyet paa ruten for denne gangen. Ronnie sovnet paa et blunk, mens frysepinnen meg maatte slite meg gjennom en kald natt selv om jeg hadde klart aa lure til meg to tepper. Mot morgenen hadde jeg likevel klart aa sovne litt for jeg vaaknet til en utrolig soloppgang over Afrikans natur.:D Da vi kom oss ut av flyet ble vi mott av Nambia sin vinter som faktisk var ganske kald. Og det hjalp ikke noe sarlig at vi ble mott av folk med munnbind med informasjon om svineinfluensaen! Hjeeelp! Jeg turte nesten ikke puste mer, men det har gaat greit og jeg er frisk som en fisk utenom litt vondt i halsen etter natta. Men, tro det eller ei, lungen min fungerer! :D

Da vi hadde kommet oss gjennom pass og visumskontroll og jeg hadde skulet bort paa alle disse tyskerne som kom med helt andre hensikter enn meg, med safarihatt og stod i ko for aa faa vaapen kom vi oss ut til en mann som stod med et fint skilt: "Ronnie Tallaksen og Marit Breland". Det var veldig morsomt. Det var egentlig utrolig godt at han var der og tok i mot oss. Han hjalp oss og veksle penger, han kjorte oss til Camelon Backpackers hvor vi skulle bo de to forste nettene og han skal ta med seg en oss og noen andre paa byvandring i morgen. Og paa veien ble jeg helt i ekstase. Det var helt utrolig aa se det landskapet her live, og synes det var kjempe morsomt aa se fareskilt for Antilope langs veien! Og.. enda goyere ble det naar vi kjorte forbi en skokk av bavianer! De var overalt og saa utrolig mange!

Meg og Ronnie hadde sett for oss noe ganske shabby greier saa vi ble veldig overrasket over dette stedet. Det er utrolig fint her, og mens Ronnie ligger og sover sitter jeg med bassenget og soler meg. For varmen kom faktisk etter et par timer og det er kjempedeilig her.

Saa til dere Mamma, Pappa og Haavar.. jeg ble tatt godt i mot og foler meg trygg. Jeg har ogsaa alle gjenstander i behold. Utenom at hele sekken og alt toyet oser av parfyme fordi parfymeflaska mi har sproyta parfyme i hele natt. :P Og ellers savner jeg gode mannen min der hjemme veldig, veldig masse og det bare etter en dag saa dette kan bli spennende.

Paa fredag blir vi hentet og kjort til Harnas der vi skal vare i to uker for vi reiser hjemover igjen den 16.juli.

3 kommentarer:

 1. ååååh, ej blei liiite misunneli no dah! Trur ej må overtale ne Nina til å reise til Afrika neste sommar i staden for New York og Miami :p
  Godt å høyre at dokke he de fint, og blir tatt godt vare på!
  Kos dej masse gulla! Gler mej til neste blogginnlegg! <3 <3

  SvarSlett
 2. Hei vennen. Godt å høre at dere har det bra. Gleder oss til å lese mer. Klems.

  SvarSlett
 3. Så gøy!! bavianer og antiloper!!
  Ta masse bilder!
  Det er veldig tomt uten deg her. Jeg har vært på visning i dag, og håper kjempe at jeg får leiligheten.
  Mette var her og hadde visning, det kom visst bare to stk, så hun ville ha en ny i uke 31. (Vi må nok bytte ut alle listene ja, hun ble ikke kjempe glad for gnaginga, men men!!)

  DU ER I AFRIKA!!! =D
  Vær forsiktig og kos med masse dyr!!

  SvarSlett