mandag 6. juli 2009

paa plass paa Harnas

Ja da har vi vaert her i 3 dager. Har saa utrolig mye aa fortelle, men har ikke nok minutte paa nett til det. Men vi har i allefall kommet oss vel til Harnas selv om turen her til fra hovedstaden var et kapitell for seg selv, men det skal jeg forklare senere.:) Vi er omtrent 50 frivillige her og er delt opp i fire team som har ansvar for aa mate forskjellige dyr. Ellers bor vi i noen hytter, og aar er laaangt unna alle de andre saa ingen tor aa legge seg alene i vaar hytte sev om det ikke er annet enn en giraffe, noen struts, esel og noen re som kommer bort dit. Er litt slitsomt aa maatte fortelle saa raskt saa jeg tror jeg skal ta for meg dagen i dag for den var helt sinnsyk. Jeg tror ikke noen andre dager il toppe denne. Vi har hatt opplaering hele helga saa i dag for forste gang kunne vi gaa inn til dyrene. Det vil si at vi i dag har sittet inne hos lovene, loveungene og gepardene. Og da vi kom ned til dyrene i dag hadde den ene geparden faat unger! Den er 25 aar og ingen isste den var drektig. Den er egentlig for gammel og de faar isst ikke paa dette tidspunktet. Den var bare helt utrolig nydelig. Men det er ikke alt.. vi var med aa skulle sette los 6 gepardunger, og det ar litt av en jobb aa faa fanget disse inn i et lite bur. Oppi alt dette her ble Ronnie bitt og klort av den ene geparden og blodde som bare det. Og ikke nok med det, den ene geparden hoppet over gjardet og kltret opp i et tre og vi maatte faa et tau rundt halsen paa den og dra den ned. Nei, dette er umulig aa skrie til dere. Uansett... vi har jaget ille geparder i morket i dag for aa faa satt ut aare egne. Det har vart en helt sykt spennende dag og er umulig aa beskrive paa saa kort tid. Men dette er i allefall det vi har opplevd i dag. Ellers er jeg blitt forelsket i apene her og en liten bavianunger, og ikke minst en kalv og en liten bukk av et eller annet slag.

3 kommentarer:

  1. Veldig gøy å lese det du skriver snupp! tenker det er en fantastisk opplevelse for den dyreelskende søsteren min;) Gleder meg helt sinnsykt til å se bilder og høre deg fortelle når du kommer hjem! Godt å høre at alt er bra med deg! Kos dere masse videre:)

    SvarSlett
  2. Kjære venn dette høres jo spennende, men skummelt ut. Gleder oss virkelig til du kommer hjem med bilder og kan fortelle ja. Vær nå endelig forsiktig. Vet ikke om jeg skal lese dette for besta jeg hehe. Skal hilse fra besta,pappa og lukas. Kos og klems fra mams.PS Alt er vel her.

    SvarSlett
  3. Marit!! Så gøy å lese hva du gjør på. Du opplever jo masse spennende hele tiden så skjønner at du ikke får skrevet alt. Bra at du koser deg og at alt er bra. Kunne tenkt meg å vært med løver og geoparder jeg også.. Du får ta fine bilder av (deg og) de, så jeg får se :-) Ellers så står det bra til her :-) Stor klem i

    SvarSlett