onsdag 1. februar 2012

Overse all kritikk Tone!!!

Jeg blir litt provosert jeg.. Og det er ikke fordi Tone oppfører seg dristig i denne videoen. Jeg må innrømme at jeg skjønner ikke hvorfor denne videoen skal få så mye kritikk. Sangen er kjempenydelig, musikkvideoen er veldig fin og ikke minst sexy, men langt fra over streken. Hun er en artist og jobber med musikk... hva er problemet her?

Det virker litt som at dette er dommen man får når man oppfører seg ordentlig og "uskyldig", og så kommer med noe litt annerledes. Jeg synes ikke denne videoen er unormal i det hele tatt.

Jeg synes lenge hun har fått mye unødvendig pes og kritikk. Jenta var 17 år(?) når hun var med i Idol.. selvfølgelig vil hun endre seg på disse årene, det ville man gjort om man fikk samme opptur som 30 åring også, eller som 17 åring uten noen artistkarriere.

Er problemet her at hun er vakker som en gudinne? For det er hun. Og har folk da lettere for å dømme? Det kan ofte virke sånn... spesielt jenter. Hun er vakker, hun har en nydelig stemme og hun har klart å skape seg en god artistkarriere. Skulle ønske at folk av og til kunne slutte å la dette være negativt til enhver tid.

Stå på Tone!!!

1 kommentar:

  1. Enig Marit! Hadde jeg sett sånn ut skulle jeg også sannelig vist meg frem!

    SvarSlett