onsdag 8. februar 2012

early and bright!

Dette er andre onsdagen Milo skal ha meg opp og ut kl. 05.00! Litt tidlig for meg, men hva kan man gjøre... Lille stakkaren må tisse, og hva er vel verre enn å være skikkelig tissetrengt!

Å gå ute på denne tiden er egentlig ganske spesielt. For det første er jeg så trøtt at det gjør vondt å bevege seg i noe som føles som ei vattboble, helt i ørska. Men så er det jo egentlig ganske godt og... man våkner av den friske vinterlufta og det er heeelt stille. Det er ikke et menneske (eller dyr) å se.

Jeg ser ikke noe poeng i å legge seg igjen så jeg starter da å jobbe.:) Og... så er det dette med kaffe. Våkner man faktisk av kaffe eller TROR man at man våkner av kaffe. I går trengte jeg tre kopper for noen effekt, i dag klarte jeg det med en. Men er det fordi jeg tror det vekker meg? Jeg fortsetter med mine kaffe, og det samme får dere. (takk Kristin, for Nespressomaskinen!)
God morgen, og ha en fiiin dag!!

1 kommentar:

  1. Imponert av at du kommer deg opp så tidlig, men det er jo som du sier, man kan ikke akkurat vende ryggen til og sove videre med god samvittihget heller...
    Når det gjelder kaffe er jeg overbevist om at det finnes en viss placeboeffekt. Koffein gjør jo noe med kroppen, men det har helt sluttet å virke på meg... Kanskje man kan bli immun mot det etter en stund(?)

    SvarSlett