onsdag 18. mai 2011

Hipp, hipp, hipp, hipp Hurra!!!

Da var 17.mai 2011 over for denne gang!
Det er utrolig koselig at vi hvert år er den samme herlige gjengen med den herlige tradisjonen. Det er faktisk veldig behagelig å alltid vite hva man skal og med hvem på 17.mai. :)

Som vanlig startet vi med Champagnefrokost, og som i fjor var vi på Lilleborg hos Frode og Bente. Milo var selvfølgelig også med ikledd sin fine bunad og var terapi for Bente sin frykt for hunder. Etter frokosten dro vi til Saras telt og gjorde en kjempeinnsats med å vinne et bord i det folkefylte teltet.:) Deretter dro vi tilbake og spiste de syke deilige kakene våre... vi jentene er faktisk veeeldig flinke til å lage kaker altså!!

Og vi kom ikke foruten guttas bad i akerselva, og i år fikk de også med seg Milo. Og det vil dere se på videoen her, den er faktisk ganske dramatisk. Stemningen snur for kameradama som viser seg å være Milo sin mamma. Men det gikk heldigvis bra! :)

Takk for denne gang min kjære 17.mai gjeng, digger dere!!! :)

Bunadgjengen var ikke så stor i år...:P

2 kommentarer:

  1. fine i bunader, spesielt Milo:) hihi men hvor er videoen? :)

    SvarSlett
  2. Hahaha... den var for stor så fikk ikke lastet den inn. Så redigerte teksten, men ser at heller ikke det kom med. Skal prøve å laste den opp på youtube og linke derfra.:)

    Takk for aktiv kommentering Therese, me like!! :D

    SvarSlett