onsdag 10. august 2011

Skjerpings!

I dag tok jeg steget igjen... jeg meldte meg inn i SATS for tredje gang.:P

Etter jeg rundet 26 år har jeg rett og slett forfalt. I fjor sommer var jeg i grunn ganske fornøyd med meg selv. Da hadde jeg gått ned en del kilo og jeg trente jevnt og trutt. Men, så etter jeg kom hjem fra Afrika så jeg at jeg hadde lagt på meg igjen og så balla det på seg, bokstavelig talt. Plutselig hadde jeg sluttet å trene(jeg trente hvertfall lite) og fortsatte å spise sjokolade og drikke cola som jeg gjorde i Afrika.:P
Og det skulle vise seg på min 26 år gamle kropp.

Da jeg kom hjem fra Roskilde hvor jeg feiret bursdagen min så jeg på meg selv og tenkte hva i all verden har skjedd de siste månedene. Nå skal det også sies at det har blitt mye fest, øl og alkohol i det siste som det ofte gjør på festivaler og i sommermånedene, så dette må nå ta slutt.

Så patetisk tenker dere kanskje... jentete og dumt?J eg er langt fra overvektig, det er jeg fullt klar over. Men dette handler om egen selvfølelse. Om forandringer på en selv, forandringer man ikke liker og som man faktisk kan gjøre noe med. Mye endres i løpet av livet pga. Alder, det meste av utseendet er det lite man kan gjøre noe med pga. arv og liknende. Og dermed må man bare lære å leve med sine komplekser. Men, når man ser at man blir slapp i fisten og vet man har blitt sløv så er faktisk det noe man kan gjøre noe med, så det skal jeg gjøre!

Motivasjon og treningstips mottas med takk!! J

Så nå dere... nå skal jeg tilbake til fjoråret. Jeg skal endre mitt kosthold og trene mer(men ikke så mye at jeg går lei:P).

3 kommentarer:

 1. Vakre Marit! Du ser fantastisk ut nå! Og hvis du våger å se ut som du gjorde i fjor sommer igjen kommer jeg og legger inn sjokolade og cola intravenøst på deg!! Amen.

  SvarSlett
 2. Støtter Ingrid i at du ser veldig bra ut nå! Men som du sier, det handler om hvordan man ser seg sjøl, og så handler det jo også om å komme i form, ikke være slapp og å komme seg ut og faktisk bruke kroppen til noe fornuftig!
  Har vurdert Sats sjøl, har tenkt å bestille noen timer med PT for å få veiledning til hvordan jeg bør trene for å oppnå mine mål!

  Lykke til med treningen :)

  SvarSlett
 3. Og ej støtta ne Ingrid angåande intravenøst!
  Og du, please ikkje skriv at du e slapp i fisten ;)

  SvarSlett