torsdag 4. august 2011

min sommerferie 2011

....går mot slutten. I dag kjører jeg tilbake til Oslo, min nåværende hjemby. Mitt hjem. Det skal bli spesielt. Det har vært en sommer jeg aldri vil glemme. En sommer fylt med sjokk og en sorg som har preget denne sommeren enormt. Jeg har hatt lyst å skrive ned alle mine tusen tanker og følelser om denne forferdelige terroren, men har ikke hatt ord som klarer å beskrive dette riktig. Det har vært tungt og det skal bli godt å komme tilbake til Oslo, men det skal også bli vondt å se hva som har skjedd med byen vår.

Nå som ferien min avsluttes kjenner jeg at det er terroren som sitter mest av det som har skjedd i sommer. Da jeg kjørte bil i dag og sang av full hals prøvde jeg å tenke på sommeren 2011 og hva den har vært utenom terroren, og da har den vært fin. Den har vært veldig fin og det vil jeg prøve å huske.

Jeg startet ferien med Palmesus. En fantastisk start på ferien med festival med tean i tanga! Jeg har truffet mange av mine herlige Kristiansandsvenner, gått på morsomme hundeturer, grilla og selvfølgelig spist pinnebrød med hvitløkssmør i hagen. Jeg har faktisk fått med meg to torsdager på torvet, og jeg har vel rett og slett fått i meg nok alkohol denne sommeren, men gøy har det vært.:) Jeg har vært på sjøen, jeg har hatt helt utrolig nydelige dager på hytta og bada masse! Jeg har vært i dyreparken og hatt flere herlige dager på fiskebrygga. Dette skal jeg prøve å huske på når jeg ser tilbake på sommeren 2011.

1 kommentar:

  1. Er det Ingvild som står sammen med deg på det øverste bildet?

    SvarSlett