søndag 13. desember 2009

Bruksdag med Oslo hundeskole

I dag var meg, Kristin og Milo på bruksdag i Maridalen med Oslo hundeskole. Det var veldig morsomt å pakke sekken med alle Milo`s ting og mat til et hundetreff som om vi skulle i skogen med barnehagen.

I Maridalen møtte vi mange andre hunder i alle slags farger, former og fasonger, både valper og voksne, og det var mye å le av.:P Vi delte oss opp og hadde en kurssesjon slik vi pleier på valpekurset hvor vi øvde på å sitte, å bli, kontakttrening, og kontakttrening med forstyrrelser. Milo var faktisk veldig flink i dag og konsentrerte seg om mammaen sin selv om det kom både hester, barnevogner og 10 andre hunder forbi. Og ikke nok med det, han var kjempeflink til å gå slalom mellom alle de andre valpene.:)

Etter dette gikk vi inn i skogen og øvde litt på sportrening. Mens en instruktør holdt igjen Milo løp jeg og gjemte meg i skogen, og Milo skulle finne meg. Som de fleste andre av valpene brukte han synet i stedet for luktesansen og måtte ha hjelp av litt lyd.:P Men andre ganagen han prøvde begynte han å snuse.:)

Så grilla vi pølser på bål før det var den store og avsluttende sprinten. Konkurransen var her delt i to grupper, valpekurs og grunnkurs. Da holdt en instruktør valpen mens eieren løp av gårde og ropte på hunden for å få den til å løpe så fort som mulig, for dette gikk på tid.:P Milo var veldig flink, men han ville gjerne hilse på dommerne så han tok en tur innom dem før han fortsatte videre så det ble nok ingen premie på oss.:P Men det så ikke ut til å plage Milo noe særlig ettersom han sovnet i armene mine før premieutdelingen.

Dette var en veldig koselig og morsom dag med mange rare hunder med utrolig morsom atferd og med kreative og passende navn.:P Nå sitter både meg og Milo foran peisen og prøver å få i oss varmen igjen.:)


3 kommentarer:

 1. Så flink han er den lille rampegutten..

  SvarSlett
 2. Dette hørtes veldig hyggelig ut! Milo er jo bare best, dessuten så er det mye gøyere å hilse på dommerene enn å bare løpe etter deg .

  Irene

  SvarSlett
 3. Ååååå jeg dør av det bilde der Milo ser opp på deg! Gud så herlig!

  SvarSlett