onsdag 14. oktober 2009

Hva var det egentlig som skjedde...?

Når jeg blogger har jeg som regel noe på hjertet, både om det er av betydning eller helt usaklig. Den siste uka har jeg hatt så mye å tenke på at det var umulig å få det ned.

Forrige tirsdag fikk vi vite at Ergo måtte nedbemanne avdelingen med 20 konsulenter, noe som selvfølgelig påvirket meg. Vi hadde kanskje trodd det var de siste inn som måtte gå, men det ble de som jobbet med GUI og brukeropplevelse(det var det som ble sagt iallefall.) Jeg ble tilbydt en stilling i en annen avdeling og også en utrolig bra sluttpakke. Det har vært en utrolig rar situasjon. De tilbyr meg jobb, men gir meg masse goder for å slutte.. en merkelig kombinasjon som har forvirret meg utrolig.

Nå har jeg vært nesten en uke i tankeboksen og takket ja til sluttpakken. Dette av flere grunner som jeg ikke orker å gå inn på nå etter å ha vurdert i flere dager. Da jeg hadde tatt beslutningen var jeg utrolig lettet, men et par timer etterpå var jeg vrak. Jeg hadde brukt så mye energi på å bestemme meg, og når jeg først hadde gjort det så var situasjonen der, og tryggheten borte. Og selv om jeg nå er uten jobb har jeg fått to jobbtilbud allerede så dette skal nok gå bra. Nå velger jeg bare å høre på alle som sier at jeg har gjort et riktig valg. Og... nå har jeg muligheten til en ny start og til å finne noe som jeg virkelig brenner for.

2 kommentarer:

  1. Uff det må være en vanskelig situasjon, men jeg er så stolt av deg! Har du funnet ut av noe mer ang jobbsituasjonen? Eller blir det afrikaner av deg for en liten periode? Hehe.. :)

    SvarSlett