mandag 23. februar 2009

nam til Spa!

I dag har jeg vært på en helt herlig spa. Takk til deg Steffeleff som var så snill å gi meg et gavekort jeg kunne bruke når stresset inntar meg. Du er en herlig en du!:)

Jeg valgte klassisk massasje for å bli massert skikkelig, og det gjorde jeg! Mr. Bjørn var sykt flink og grauste meg skikkelig. I det ene øyeblikket der trodde vi begge at jeg faktisk knakk i flere biter, det var en god og etterlengtet knekk. Og Bjørn noterte seg med mitt navn i databasen at "Marit tåler alt!" :P Massasje skal jo tross alt kjennes! Jeg blir like imponert hver gang over muskler jeg ikke visste jeg hadde. Og det er sånn her som det er hos frisøren, i heisen og kjøretime.. man burde liksom si noe av og til.. og jeg har litt problemer med sånt Så når han masserte armene mine kjente jeg at det var så sykt mye verre på den høyre armen og tenkte at oi, tydelig hvilket yrke jeg har. Men å spørre om han kjente at dette var musearmen var kanskje ikke så veldig smart og gjennomtenkt. Jeg er ikke så god på smalltalken jeg.

Etter massasjen kunne jeg nyte Infrarød Sauna. Ja, ganske så fancy! Jeg ble faktisk veldig imponert over denne her. Og nå vil jeg ha en i leiligheten. Ved å sitte en halvtime i denne forbrenner man like mange kalorier som på en times joggetur, man reduserer stress, fjerner cellulitter(eller hvordan det skrives) og man blir rett og slett et lykkelig menneske! Det var det det stod, og jeg tror på alt jeg leser når jeg sitter beroliget på spa.

3 kommentarer:

  1. Jøss sitte foran en sånn greie i en halvtime og brenne unna like mye som på en times joggetur! det fårn si, skal vi spleise på en sånn maskin eller?!?? ha den annenhver uke, eller ha den på jobben!!! hehe....


    godt du fikk en bra tur da ;)

    SvarSlett
  2. Ja! Det må vi gjøre. Så kan vi være inni der før og etter trening, eller vi kan sette noen apparater inni der. Du kan jo f.eks ha spinning med meg der inne.

    SvarSlett