onsdag 27. april 2011

Påska 2011

Svosj så var den påska over. I år har jeg bare hatt de røde dagene fri så dette gikk fort unna. Jeg hadde hjemmekontor tirsdag og onsdag og det ble noen lange dager. Jeg var et par dager på hytta og nøt det utrolige været vi har vært så heldige å få. Været har jo vært helt fantastisk og gjort denne påska virkelig uforglemmelig.

Men så er det jo sånn når jeg er hjemme at jeg skal prøve å få truffet alle og det ender med et veldig stress. Jeg kjenner at det er egentlig bare de to dagene på hytta jeg har slappet av. Ellers har jeg styrt og stelt og kjørt hit og dit for å få truffet så mange som mulig. Jeg tenker alltid at påska er en ferie og en ukes ferie så da har jeg tid til å treffe mange, men det er jo egentlig bare ei lang helg.:)

Men påska har vært fantastisk og selv om jeg ikke rakk alle har jeg rukket mye.. jeg har endleig fått se huset til Silje og hennes lille jokke-Balder. Jeg fikk truffet Andreas igjen, og jeg fikk endelig treffe Signe-Lill og lille Adrian. Jeg har vært på hytta hvor jeg har gått herlige turer på heia, ligget i bikini på verandaen, holdt på å brekke meg av Milo som spiste døde lemmen på sin vei og omtrent spydd sammen med Milo når han spøy den opp igjen på verandaen. Jeg har grillet og vært på påskequiz hos henrik og Mariann og dermed fått være med noen av de herlige i gamlegjengen, og jeg har besøkt Therese og Kokkos på Væting og sett det utrolig fine huset.:)

Til slutt så har jeg jo selvfølgelig fått være med mine herlige foreldre, gamle Lukas og med Besta.:)

1 kommentar:

  1. Koselig;)) Bare synd at de dagene flyr så fort avsted. Men snart er det sommer B-)klems

    SvarSlett