søndag 7. mars 2010

For ei fantastisk helg!

Denne helga har jeg vært på Trysil sammen med en kjempegjeng. Turen ble planlagt lenge før jul så jeg har gledet meg lenge, og det hadde jeg god grunn til.:) For ei fantastisk helg! Vi har hatt et drømmevær, herlig føre, stort engasjement på afterski og med en fantastisk gjeng med mennesker.:)

Meg og Anders tok fri fra jobb på fredag og dro opp før de andre på fredag slik at vi fikk dratt i bakken og på afterski både fredag og lørdag, og vi angret ikke. Været var helt fantastisk. Det var strålende sol og ikke ei sky på himmelen verken fredag eller lørdag. Jeg har virkelig storkost meg.

GØYE TING:
- jeg står utenfor bilen i trusa for å skifte da en bil kommer og parkerer pent og pyntelig ved siden av meg og den barnefamilien rauser ut mens jeg står med buksa på knærne.

- jeg møter min eks og pappaen som jeg ikke har sett på to år! Kleint! Og ja, de bodde ti meter fra hytta vår.

- meg og Anders sin felles nye bekjent som sa til meg at han svensk, men til Anders at han var skotsk. Ikke så lett å vite hva han var når han satt på afterski og drakk te mens han leste bok.

- jeg ble som alltid kidnappet på afterski på Trysil. Denne gangen av en gjeng med T-skjorter der det stod: Alle skal få! Men jeg ville IKKE ha!! Så jeg var redd!:P

- jeg fikk nye staver i løpet av natta. Da vi skulle på ski lørdags morgen hadde vi riktig antall staver, men et av parene var det ingen som eide. Og da skjønte vi at mine staver hadde blitt byttet ut på afterski. Jeg hadde dermed fått et par nye staver over natta, og det var ganske skuffende ettersom mine var mye finere. Men folka på skishopen synes det var veldig morsomt, så da klarte jeg å glede noen med det i hvertfall.:P

- når vi satt i heisen så vi en bganske så bratt bakke fra heisen. Vi så folk som ramla på toppen av bakken som ikke kom seg opp igjen før på bunnen. Meg, Dan og Anders fant ut at DER ville vi dra. Når vi kom på toppen og jeg kjørte forbi skiltet "experts only" skjønte jeg fort at dette var ikke stedet for meg, men likevel kjørte jeg ned til Anders og Dan. Dan sitt blikk sa mer enn tusen ord og jeg turte så vidt å kikke utfor bakken. Bakken gikk omtrent innover så bratt var den. Jeg var livredd og hadde lyst å begynne å grine. Først kjørte Anders, så kjørte jeg før Dan slik at han kunne plukke opp ski og kroppsdeler etter meg. Men jeg overlevde, ramla ikke og vi var alle like hele.:)

- årets første utepils på Knettsetra i solveggen.

- et enormt engasjement fra oss ALLE på afterski. Ingen av oss var på gulvet. Alle hoppet på bordet omtrent fra vi kom til vi gikk.:)

- Helene var full (les: Dritings)på shots! Det må hvertfall være 3 år siden!

- ekkel stalker 15 åring som MÅ ha hatt mer enn alkohol i kroppen!

- enda mer dansing og synging!!:P

- En syk gåtur hjem stabbende i snøen med Helene i ledelsen, og vi kom faktisk hjem, alle mann.. gratis.:P

- Til slutt... arbeidet vi hadde lagt i Team Snøfokk T-skjortene som aldri kom, og som gjør at vi er nødt å dra på en ny tur neste år!:D

3 kommentarer:

  1. dette hørtes ut som en fantastisk tur!! :D

    SvarSlett
  2. masse gøy:) godt du koser deg snuppa! nuss

    SvarSlett
  3. dritings?! neeei neei. jeg ville bare HOPPEEE!

    SvarSlett