fredag 30. mars 2012

LALEH - Some Die Young (Officiell)

Det høres kanskje rart ut, men jeg har en del grinesanger. Noen sånne sanger som man ikke klarer å høre uten å gråte, og sanger som man hører på når man faktisk gråter. Ja, jeg er ganske sær, men sånn er jeg og jeg er fullt klar over det.:)

I noen perioder må jeg bare ha en sånn grinesang. Og i det siste har det vært denne. Jeg synes den er heeelt fantastisk, den er fin, den er trist og uendelig sår..

fredag 9. mars 2012

Vakre Hertuginne!!!

Kate er så vakker!!!!
Se for en vakker Hertuginne! Slik som hun ser ut er det helt på sin plass å ha tittelen Hertuginne, det kler henne.:) Eller så er det helt på sin plass at man ser sånn ut når man har tittelen Hertuginne. Uansett.... hun er flott!! :D

http://minmote.no/index.php/2012/03/hertuginne-kate-reiser-med-stil-sjekk-40-tallslooken/

torsdag 8. mars 2012

Hemsedal med jobb!

I helga var jeg i Hemsedal med jobb..

Dagene før hadde jeg feber og var forkjøla, og turen for meg begynte å mørkne. Men jeg bestemte meg for å dra uansett. Jeg pakket med meg ski, joggebukse, ibux, honning og nesespray, og var klar! Man trenger vel ikke stort mer.

Uansett... jeg er så utrolig glad for at jeg kom meg på tur for det var såååå utrolig gøy! Jeg trodde jeg skulle være helt vrak mandag morgen, men selv om jeg var uten mye søvn så gav denne helga meg en skikkelig energiboost.:)

Og det må sies... for noen herlige kollegaer jeg har!!! :)