mandag 27. februar 2012

Estelle!!!

På torsdag kom den nye svenske Prinsessen til verden! Ja.... jeg er veldig glad i monarki! Det er det eneste som gir en følelse av å leve i et eventyr i denne verdenen. Foruten konger og dronninger, prinser og prinsesser er det ikke mye god eventyrstemning i denne verdenen.

Og, jeg synes at Kongehuset i Norge og andre land i Europa hvor de har monarki oppfører seg- og jobber utmerket. Jeg er veldig fornøyd med det de gjør.:)

Jeg er jo også en av dem som gråter meg i hjel når jeg ser på et kongelig bryllup på TV, og ja... som er sentimental og feller en tåre når jeg hører den Svenske Kongen på radioen som sier: "Estelle, Sverige har fått en prinsesse... Estelle... "

Det er fantastisk.... en ny liten skapning, ei lita tulla med en stor oppgave foran seg. Søt, søt, søt!!! Og har dere sett noe så likt sin pappa!!! Haha.... morsomt...

en sliten superhelt

Unnskyld at jeg har hatt "bloggtørke" de siste 10 dagene!

Det skal mye til for å være en superhelt, en superwoman! Som regel må jeg være det, ofte blir det forventet at jeg er det, og av og til føler jeg meg nesten som en superhelt.

Men både spiderman og superman har sine downperioder, og det har også jeg. Det blir for mye for en superhelt.. man møter veggen, det sier stopp og du har plutselig mistet dine superpower!

Jeg har nå hatt ei helg hjemme på Aurebekk og drukket masse bompibærsaft og forventer nå å være rustet til å kjempe mot onde krefter igjen, og ha så mye krefter at jeg kan sprette til månen! :D

fredag 17. februar 2012

DAGSLYS!!

I dag er første dagen på evigheter hvor jeg har kommet hjem fra jobb og kunnet gå hele turen med Milo i dagslys og sol! Det var helt fantastisk og en herlig overgang fra ei intensiv arbeidsuke til helg.:) God helg alle sammen!!! :)



Revenge of the nerds

"Åja, du er bare sånn kontorrotte du!" Av og til tror man på det selv når man hører ting som dette. Er det alt vi gjør? Sitter foran en skjerm på et kontor, er nerd og kaster bort livet?

I min bransje er det mye hardt arbeid og det krever ekstra innsats over flere og ofte lengre perioder for å få fornøyde kunder. Av og til kan man miste litt meningen med det man gjør. Av og til kan det som bare er slit føles nytteløst og lite prissatt.

Men heldigvis finnes det tider og øyeblikk der det går opp for deg hva du egentlig holder på med. Så svaret mitt er "Nei, jeg er ikke bare en kontorrotte. Jeg forenkler livet ditt."

Det vi gjør er å lage løsninger som skal gi deg en mer effektiv arbeidsdag, og til og med hverdag. Vi lager løsninger som effektiviserer din hverdag slik at du kan bruke mer tid på det som gir livet ditt mening. Og ikke nok med det... med teknologien gir vi deg også opplevelser.

Så til alle dere som har hakka på nerdene i klassen, snakka dritt om de som brukte hele sin tid foran PC'en og spill..... shame on you! Vær så god.... hold lua i hånda og bøy dere... nerdene vil redde verden! Det finnes ikke grenser for hva vi kan gjøre med teknologien og jeg gleder meg til fremtiden! Og jeg gleder meg til å fortsette å jobbe med de vanvittig dyktige nerden i denne verden!!

mandag 13. februar 2012

Det enkle ER ofte det beste!

På fredag var jeg på IKEA for å finne ting til leiligheten. De var tom for de tre tingene jeg skulle ha, så det var litt bomtur. Men... jeg kjøpte en liten rottebamse fra barneavdelingen til lille Milomann. Han er jo tross alt en rottehund! :P Rotta kosta 9,- og jeg tenkte at han river jo i stykker alle de dyre hundelekene han får uansett, så det var greit med noe billig.

Rotta er en suksess!!! Og den er fremdeles like hel!! Det er helt utrolig! Det blir storhandel på rottebamser ved neste IKEA besøk!

ganga mi!

Her er ganga mi foreløpig! Har fremdeles noen ting som gjenstår. Men slik så den altså ut på fredag. (jeg er litt på etterskudd med blogginga.)

Jeg synes i grunn jeg har vært ganske flink jeg!!! :) Tapetriving, fjerning av mongotynt tapetpapir, sparklet, pusset og malt! Flink jente!! :D Jeg gav opp på pussinga til slutt, noe som synes, men jeg ville bare male for det er mye gøyere! :) Og det ble jo fint likevel.:)

onsdag 8. februar 2012

Kinect løsning for my-wardrobe!

Det er sjeldent jeg blogger om jobben min, men på en dag som dette er det på sin plass!

I dag har nemlig my-wardrobe hatt lansering av sin nye norske webside/showroom. Det som tidligere var fashionmixology har nå blitt en del av my-wardrobe og fått en norsk nettside.

De har et showroom i Skovveien på Frogner, og i anledning lanseringen har vi i Avanade laget en Kinect løsning som nå står i deres butikk-/showroom vindu!

I dag var det lansering og full fryd med presse og fasjonable gjester som moteredaktører, motebloggere ol. med herlige cupcakes, champagne og mye mer.:) Og ikke minst.... manikyr! :)

Det har vært utrolig gøy å jobbe med my-wardrobe. Herlige mennesker, og kult konsept!

Jeg synes virkelig dere skal ta dere en tur i vinduet og teste løsningen. :) Og denne sviver og går hele døgnet, også etter stengetid.

Og ellers kan dere shoppe på www.my-wardrobe.com/no!

Og til slutt... les Finansavisens Retail bilag 13. februar! :)


early and bright!

Dette er andre onsdagen Milo skal ha meg opp og ut kl. 05.00! Litt tidlig for meg, men hva kan man gjøre... Lille stakkaren må tisse, og hva er vel verre enn å være skikkelig tissetrengt!

Å gå ute på denne tiden er egentlig ganske spesielt. For det første er jeg så trøtt at det gjør vondt å bevege seg i noe som føles som ei vattboble, helt i ørska. Men så er det jo egentlig ganske godt og... man våkner av den friske vinterlufta og det er heeelt stille. Det er ikke et menneske (eller dyr) å se.

Jeg ser ikke noe poeng i å legge seg igjen så jeg starter da å jobbe.:) Og... så er det dette med kaffe. Våkner man faktisk av kaffe eller TROR man at man våkner av kaffe. I går trengte jeg tre kopper for noen effekt, i dag klarte jeg det med en. Men er det fordi jeg tror det vekker meg? Jeg fortsetter med mine kaffe, og det samme får dere. (takk Kristin, for Nespressomaskinen!)
God morgen, og ha en fiiin dag!!

mandag 6. februar 2012

hjemme fra hjemme

Det er ikke alltid så lett lenger å vite hva jeg skal kalle hjem. Som regel er mamma og pappa det som er hjem. Men samtidig så er jo leiligheten min stedet hvor jeg bor og dermed mitt hjem.

Uansett så har jeg rett og slett to hjem. Og på en måte er jeg jo heldig som har to hjem med et sett av vidunderlige mennesker. Men for dere som kjenner meg så vet dere jo hvor godt jeg synes det er å være Kristiansand-hjemme. Denne gangen hadde jeg virkelig ikke lyst å tilbake til Oslo.... jeg hadde bare lyst å bli der for en stund. Det er så godt, varmt og trygt.

Men.... pliktene kaller... jeg holdt det til det lengste og dro på morgenen i dag. Jeg kjørte direkte fra Kristiansand til jobb. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å gjøre hjemreisen slik, men jeg blir nok ingen pendler.:P

Men når jeg da kommer tilbake til leiligheten har mi kjære mamma og Besta hvertfall sikret meg en god overgang. Jeg har kost meg med både komper, skoleboller og kringle!! Luksus.... Takk mamma og Besta!!!

Hva er forresten greia med at de skal ha oss til å spise all verdens av saker og ting når vi er hjemme? Kanskje forstår jeg det en dag.... Men det er en helt annen diskusjon.:)

lørdag 4. februar 2012

Brudeshow!

Vår kjære Therese ble forlovet på julaften, og i dag har meg, Ingrid og Therese vært på Brudeshow i Lillesand!

Her var det mye fint, og fantastiske cupcakes!!! :D For Therese... nydelige kjoler og inspirasjon.:)

Det var brudeshow med visning av årets kjoler, og sammen med den nydelige musikken vet jeg at jeg må være utstyrt med en koffert av tørkepapir og lommetørkler når dagen hennes kommer.

Jeg lurer på når dagen min kommer, og om den faktisk kommer. I så fall så skal jeg og kose meg på brudeshow, og prøve kjole etter kjole, og forberede meg og planlegge dagen hvor jeg skal få være Askepott.:)

Åh... jeg gleder meg til dagen din Therese!!!! Du blir såååå fiiiiin!!!

home sweet home...

Det finnes ikke bedre terapi enn å dra hjem. Hjem til mamma, pappa og Lukas. Og mi kjære Besta. Hjem til lang frokost og kaffe på kjøkkenet. Hjem til varmen og lukten fra vedovnen. Hjem til Aurebekk, skog, urørte snødyner og ro.

Jeg er hjemme... og jeg nyter det. I dag har vært en god dag. Jeg har vært ute og gått på isen med Milo og Lukas. Det var ikke et fotspor, eller... et menneskespor i snøen som dekket isen.. dyrespor var det nok av.. og bare å se harespor er terapi for meg. Det var nydelig solskinn og snøkrystallene lyste som diamanter. Det var riktignok veeeldig kaldt, men jeg stod likevel heeelt stille, pustet dypt inn og nøt hvert sekund. Det var ro.

Jeg fortsatte med å sitte et par timer i Besta si gode stue med en kopp kaffe og koselig prat. Så dro jeg til byen og traff Merethe, min kusine.

I kveld har jeg hatt jentekveld med Ingrid og Therese... fantastisk! Det er utrolig hvor godt det er å sløve på sofaen en fredagskveld med disse to. Jeg trodde det var Bamsemumsene som gjorde magen min vond, men tror jaggu det var latterkrampene. Det er så fantastisk å le sammen med disse to herlighetene, og det er så lett. At vi som 26-åringer kan le av så usaklige barnsligheter som vi gjør er jo helt utrolig. <3

Prikken over i'en ble satt da jeg kjørte hjemover.. tankefull som jeg alltid er over hvor godt det er å være hjemme kommer det plutselig en Kaptein Sabeltann sang på radioen. Da skjønner man virkelig at man er hjemme, og det er godt.

onsdag 1. februar 2012

Overse all kritikk Tone!!!

Jeg blir litt provosert jeg.. Og det er ikke fordi Tone oppfører seg dristig i denne videoen. Jeg må innrømme at jeg skjønner ikke hvorfor denne videoen skal få så mye kritikk. Sangen er kjempenydelig, musikkvideoen er veldig fin og ikke minst sexy, men langt fra over streken. Hun er en artist og jobber med musikk... hva er problemet her?

Det virker litt som at dette er dommen man får når man oppfører seg ordentlig og "uskyldig", og så kommer med noe litt annerledes. Jeg synes ikke denne videoen er unormal i det hele tatt.

Jeg synes lenge hun har fått mye unødvendig pes og kritikk. Jenta var 17 år(?) når hun var med i Idol.. selvfølgelig vil hun endre seg på disse årene, det ville man gjort om man fikk samme opptur som 30 åring også, eller som 17 åring uten noen artistkarriere.

Er problemet her at hun er vakker som en gudinne? For det er hun. Og har folk da lettere for å dømme? Det kan ofte virke sånn... spesielt jenter. Hun er vakker, hun har en nydelig stemme og hun har klart å skape seg en god artistkarriere. Skulle ønske at folk av og til kunne slutte å la dette være negativt til enhver tid.

Stå på Tone!!!

Team Malla & Milo

Meg og Milo har nå begynt å trene agility hver tirsdag kveld.:)
I går var første trening etter nybegynnerkurset forrige helg. Vi kunne ikke forrige gang når viderekommende kurset startet så jeg var litt redd for at vi ville henge langt bak. Men det gjorde vi faktisk ikke! Milo var knallflink! Det er nok av utfordringer, men synes vi har et godt utgangspunkt.:)

Milo vet hva han skal, det er bare meg som må bli en god fører og få kontroll på hvordan jeg bør bevege meg på banen.:)

Det er utrolig moro og vi gleder oss til neste tirsdag!! :)

Her er en liten video fra en agilitykonkurranse. Og denne videoen viser at det er nok av utfordringer selv på konkurransenivå.:)