fredag 10. desember 2010

Cats Playing Patty-cake, what they were saying...

Hahahahhahaha!!! Ååååååh.... jeg dåner...

Fredagsstuff!

Reklamefolk og utviklere som oss lager mye rart.:) Her er en morsom "reklame" som er verdt å teste ut.:) (Lurer på hvordan flyt/aktivitetsdiagrammet på denne ser ut.:P)

Jeg er spesielt glad i denne siden man IKKE skyter bjørnen.:)
Take a look!

torsdag 9. desember 2010

Bli kvitt en geek!

I min bransje møter du mange geeks på din vei! Det er som regel et veldig hyggelig miljø, men noen ganger kan det altså bli LITT for mye GEEK i geeks.

Så når man da både i arbeidstiden, i lunsjen, til og fra jobb, på lønningspils osv. må høre på alt geekstuff MÅ det ta slutt!!!

Men når det er et sånt liv jeg lever er også sjansen for å "møte" en geekflørt ganske stor. Og var geeken i han større en man trodde har vi løsningen. Så her... til alle IKKE-GEEKS er løsningen for å bli kvitt en geek enten om det er en flørt, en venn, en bekjent eller en kollega. Er du sliten og lei? Du vil nå finne roen igjen.:)

Flickvännen får utbrott ( blir filmad i hemlighet )

Haha! Sånn kan det gå når vi ikke har dagen, og vi er stygge i speilet og ikke har noe å gå med. Det må sies at dette er et ekstremtilfelle, men er ganske nært noe enhver av oss har opplevd. Men de fleste av oss sitter vel med samme frustrasjon, men lar det ikke komme ut på dette viset.:P
Dette må garantert være et tilfelle i den kjipe tiden i måneden.:P Stakkars fyr!

tirsdag 7. desember 2010

Maria Mena "Home for Christmas".m4v

Det er så utrolig mange nydelige julesanger som får frem den gode følelsen som jula gir. Julesangen til Maria Mena er så ufattelig nydelig. Den er så sår, trist og vond, men sier likevel så mye om det jula er.

For dere som kjenner meg godt så tror jeg dere skjønner hvorfor denne sangen rører ved meg, og hvorfor den lett kan bringe frem noen tårer.

Takk, Maria Mena... denne er nydelig og tror den rører ved mange både ved sangens historie og ikke minst om hvor viktig det er å være hjemme i julen , og hvor mye det betyr å ha familie og venner rundt seg. Det er ofte eneste utvei for å redde seg selv og situasjonen man er i.

Det er litt lav lyd på denne, men det var den fineste av videoene jeg fant.:)

fredag 3. desember 2010

Kle på hunden din!

Det er kaldt ute, og det er ikke bare vi som fryser. Du doller ikke opp hunden din ved å kle den mot kulda. Om du ikke har en polarhund eller andre hunder med god underpels vil de ganske sikkert fryse i denne kulda, og hundene har lett for å få frostskader. Så skal dere på tur så kle hunden din for været.:)

Det er særlig huden over brystbeinet, ørene og halen som er mest utsatt for kulden. Og selvfølgelig pungen til hannhundene og spenene til tispene.

Også potene får lide i denne kulda, spesielt byhundene og andre hunder som går tur der det er saltet. Asfalten er iskald nå og saltet gjør den enda kaldere. I tillegg svir det noe enormt på potene. Om hunden din har det ille ute på potene kan det lønne seg med potesokker, og man kan bruke potesalve(ikke den med vann) før og etter tur.

Lille Milo med sin tynne pels blir veldig kald ute nå, så skal vi på tur har han på seg dekken. Det gjør det mye bedre for han å være ute og han slipper å bruke energien sin på å holde seg varm.

Vi har også hatt store problemer med å gå ute pga. potene. Han har pepet og haltet og jeg har måttet bære han halve turen pga. saltet i bakken. Vi har derfor også gått til innkjøp av potesokker og det er nå en fryd å gå på tur. Nå kan han løpe rundt overalt på is, i salt og i snø og han er like tørr og varm på potene når vi kommer hjem.

Og om hunden din skulle se litt rar ut når den har på potesokkene for første gang, så fortvil ikke. Jeg rakk ikke å filme med en gang han fikk de på så her har han begynt å få inn gangen, men er ganske så søtt og komisk likevel.

Desember...

Det er endelig desember og det er veeeeldig koselig.:) Det har vært et langt og hardt år så er godt med en måned og en tid som dette. Selv om desember var noe helt annet når jeg bodde hjemme, og ikke minst når jeg bodde med Marlin har jeg da klart å lage litt desember stemning hos meg selv og.:) Nå ser jeg frem til en herlig desemberhelg.:)