fredag 27. august 2010

Ultimate Baywatch Intro

I et halvt år før jeg flytta til Oslo(en overgangsperiode) jobbet jeg på Strai Kjøkken AS!
Ja, tro det eller ei som "snekker"/motivator/assistent/hjelper eller hva dere vil kalle det.:D Jeg løp nå hvertfall rundt i snekkerbukse, vernesko og full av spon.

Men uansett... poenget er at hver fredag sånn kl. 14-15'ish spilte Radio Kristiansand denne gode kjente melodien her på mine radiohørselsvern som var et tegn på HELG!! Følelsen var sinnsyk digg når denne startet. Da kunne vi danse oss gjennom fredagssangen, pakke sammen og ta helg.:) Enjoy! It's friday!!!:D

onsdag 25. august 2010

ny boost

Nå er det en uke siden jeg startet på jobb igjen etter fullført sommerferie. Denne uka har egentlig vært fantastisk. Jeg koser meg tilbake på jobb, jeg nyter å ha Milo rundt meg igjen og jeg har fått truffet flere av mine beste jenter.

Jeg føler meg faktisk mye lettere til sinns enn jeg har gjort på veldig lenge, og jeg har rett og slett en mye enklere hverdag. Jeg føler at jeg endelig klarer å nyte hverdagen og sette pris på de små, men verdifulle øyeblikkene. Jeg er ganske så sikker på at denne ferien min har gitt meg en ny giv og planen er å utnytte det så godt jeg kan. Jeg vil prøve å utnytte denne herlige energien til å få orden på alle uromomenter som har ligget der så lenge uten at jeg har klart å gjøre noe som helst. Og dette må gjøres før jeg begynner å snuble nedover trappetrinnene til kjelleren for da blir jeg for svak. Det er nok en gang på tide å lytte til "Gabriellas sång" og minne meg på at:

"Jag vill känna att jag lever
all den tid jag har
ska jag leva som jag vill
jag vill känna att jag lever
veta att jag räcker till"

torsdag 19. august 2010

Nerdy jewellery!

Bare for å få med enda mer stæsj så er dette mine nye smykker fra reisen. Mitt nerdete Pacman smykke og armbånd var mitt første kjøp på Korsika. Og hva passer vel bedre å dille seg opp med

Mine nye kontorduppedingser!!

Mens jeg var ute og reiste hadde jeg fått pakka fra cool stuff og se så fint jeg har det på jobb nå!!! Dette til min store begeistring og guttas store bekymring.:P

tirsdag 17. august 2010

Siste dag av sommerferien 2010.....:(

Da var jeg tilbake i stua i leiligheten i Oslo. Jeg har na begynt å lande i sofaen etter to ferieuker både her og der. Det har vært to fantastiske uker med tre nydelige jenter.:) Men selv om det er kjempegøy og herlig å være på ferie er det faktisk litt slitsomt. Det blir mye hit og dit, reising og lite søvn så jeg skulle SÅ ønske jeg hadde en ekstra dag i morgen å komme meg på, men nei... i morgen er det jobb igjen og sommerferien er over for i år.

Før jeg dro på ferie følte jeg sommeren hadde vært så kort, men når jeg nå tenker tilbake på hva jeg har gjort har dette vært en herlig sommer som jeg håper varer langt ut i september.

torsdag 12. august 2010

Chicktrip update nr.2!!

Naa naermer vi oss faktisk slutten her paa Sardinia ogsaa, og paa lordag drar vi til neste og siste stopp som er Roma! I lopet av dagene paa Sardinia har vi kosa oss i sola, bada, kjort land og strand, vaert i Neptungrotta og i dag skal vi vaere fine jenter paa vingaard.

Skulle egentlig gi en skikkelig bildeupdate fra turen, men dette gikk saa forferdelig treigt. Men her er litt fra Korsika.





mandag 9. august 2010

Chicktrip!!!!

Steike som jentane koser seg paa tur!! Jeg har ikke hatt mulighet til aa oppdatere for naa saa her kommer en kjapp oppdatering.

I morgen er det en uke siden vi satte oss paa flyet til Nice. Vi hadde selvfolgelig planlagt godt saann at vi skulle ekke fergen videre til Ajaccio paa Korsika. Problemet var at bagasjen var saa forferdelig treig at vi begynte aa innse at vi ikke ville rekke den eneste ferga som gikk den dagen. Vi kastet oss paa en buss og tenkte saa aa ta taxi. Men taxi eksiterer tydeligvis ikke i Nice eller Frankrike i det hele tatt saa vi maatte ta beina fatt. Ferga skulle gaa kl 15.00 og naar klokka var 15.02 lop vi inn paa ferga. Det var fire ganske saa slitne og letta jenter som laa rett ut paa dekk paa vei fra Nice til Korsika.

I Korsika var det heller ikke akkurat lett aa faa sjaafor, men vi klarte det til slutt. Denne sjaaforen saa ikke ut til aa like oss noe saerlig saa han pustet bare oppgitt naar vi fikk samme sjaaforen dagen etter naar vi skulle ta buss videre til Propriano. Kanskje ikke saa rart med fire steintunge kofferter.

Bussturen til Propriano viste seg aa vaere utrolig vakker, men det fikk vi ikke akkurat mulighet til aa nyte for sjaaforen kjorte som en gris! Baade Line og Therese satt klare med posen, og meg og Ingrid knasket salte chips for aa motstaa kvalmen mens sjaaforen kjorte som en racerbil i alle de tusen svingene paa de bratte fjellene. Da vi endelig kom frem ble vi satt av og sagt at hotellet laa 5 min gange derfra, det gjorde det selvfolgelig ikke. Det laa 10 km unna. Saa nok en gang matte vi faa en taxi. Vi hadde hotell i Sartene og ikke i Propriano og dette stresset meg litt. Men da vi kom inn paa hotellet og aapnet doren til balkongen angret vi ikke. Det var en helt utrolig utsikt fra rommene vaare, ganske ubeskrivelig faktisk saa jeg skal ikke engang prove, men Gud for en vakker dal!

Etter altfor mange taxiturer (hvor vi som regel ventet opp til 3 timer paa taxi hver gang) og nok en haug av feil opplysninger tok vi bussen videre til Bonifacio. Dette maa vaere et av verdens vakreste sted. Dette var vaart siste stopp paa Korsika, men det var en fin avslutning. her har vi kost oss paa baattur, paa strender, og med vond fiskesuppe.

For meg var det litt vondt aa dra fra Korsika, fra franskmennenes spraak og hoflighet, croissanter og baguetter, men vi er altsaa naa paa Sardinia og vi storkoser oss fremdeles. Her i Alghero er det litt mer liv og et er deilig at noen endelig kan snakke engelsk med oss. Min lille fransk klarte seg, men det kunne bli slitsomt til tider.

Dette var en kjapp oppdatering, saa detaljene skal dere faa naar vi kommer hjem. Vi har ikke alltid hatt heller med oss angaaende transport, men det ordner seg jo alltid. Konklusjonen er likevel at vi storkoser oss, og ikke minst... jeg SKAL en gang kjore rundt hele Korsika.:)

Naa skal vi kose oss med italiensk mat og vin mens vi jobber med aa omstille oss folkeslaget fra overkoselige franskmenn til noe slibrige Italienere.:P

mandag 2. august 2010

Da var det august!!

Da var vi allerede i august! Det er helt sykt hvor fort tida går, jeg vil ha mai igjen! Men det er ikke så mye å gjøre med det, og hadde det ikke vært august hadde vi ikke fått style desktopen vår med disse fine august-kalender wallpaperne fra Smashing Magazine!

Finn din favoritt eller om du har designeren i deg kan du sende inn dine egne som kanskje blir noen andres favoritt.:D

Slik ser min desktop ut for øyeblikket.:)